![]() |
|
Wieści z zagranicy - Wersja do druku +- Związek Winkulijski (http://forum.winkulia.eu) +-- Dział: Plac Pułkowników (http://forum.winkulia.eu/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Wiadomości z zagranicy (http://forum.winkulia.eu/forumdisplay.php?fid=3) +--- Wątek: Wieści z zagranicy (/showthread.php?tid=3579) |
RE: Wieści z zagranicy - Adam Aleksander II - 05 Maj 2022 Cytat:Cały naród chciał, aby Prezydent wyraził zgodę na rzecz, o którą zabiegaliśmy. Zmieniacie zdanie co chwilę, a potem się dziwicie, że prezydent ma jakieś "ale" do zaakceptowania umów z państwami, które znajdują się w konflikcie. Jego decyzje były normalne i dobre, a nie "żeby więcej postów było". I dodam, że tak to działa. Ile razy Kaspar byłeś obrażony, bo ktoś nie pomyśli robił w Muratyce? Zagłosowałeś przeciw odwołaniu prezydenta, a potem "najpierw naród" (xd), który zrzesza się praktycznie w jednej partii. RE: Wieści z zagranicy - Ahmed Hamas-Emre - 05 Maj 2022 (05 Maj 2022, 21:29:04)Artur Kardacz napisał(a): Zacznijmy od tego czy Dreamland chciałbym w ogóle się z kimś łączyć. Najstarsza mikronacja ma uciekać na inne forum i prosić o pomoc? Proszę Was, wolą zdechnąć w samotności. Artur - w pierwszej części wypowiedzi prawisz mądrze i zgadzam się z tobą. Widzę nas oczami wyobraźni jak siedzimy na podłodze, niczym dwaj przyjaciele, zajadając majonez i śmiejemy się z Dreamlandu błagającego Turetie o możliwość bytowania na ich forum. Druga część wypowiedzi po części też jest mądrym wnioskiem z Twojej strony. Muratyka=Waksman. Brat Szarak to dobra osoba o złotym sercu ale to Brat Waksman jest słońcem narodu Muratyckiego. RE: Wieści z zagranicy - Adam Aleksander II - 05 Maj 2022 Cytat:jest słońcem narodu Muratyckiego. To samo "słońce narodu" broni osobę, która brała czynny udział w destabilizowaniu państwa. To takie chyba zachodzące to słońce. RE: Wieści z zagranicy - Artur Kardacz - 05 Maj 2022 (05 Maj 2022, 21:46:20)Waksman napisał(a):(05 Maj 2022, 21:29:04)Artur Kardacz napisał(a): Nie od dziś wiadomo że Muratyka = Waksman. Każda osoba z innym zdaniem niż Waksman kończy w podobny sposób, grasz jak Ci zagra albo wylatujesz.XD Cały naród również chciał aby nie uznawać Czesnoradu. Prezydent był na każdym kroku bombardowany obelgami, w żaden sposób nie okazano wsparcia i zrozumienia. Protestami nazywacie bunt, samowolne wprowadzenie junty wojskowej i destabilizację kraju? Zrobiliście wszystko żeby Szarak zrezygnował z tego stanowiska bo nie działał po Twojej myśli. Wystarczy poczytać kto był największym orędownikiem przyłączenia Czesnoradu do Muratyki. Nie chciałeś odejścia Szaraka? A wywieranie presji, zaproponowanoe uchwały dot. odwołania prezydent oraz utworzenie kolacji, która ewidentnie miała robić pod górkę prezydentowi, czemu miało służyć? RE: Wieści z zagranicy - Waksman - 05 Maj 2022 A skąd wniosek, że koalicja miała robić pod górkę prezydentowi? Od kiedy opozycja nie może się zrzeszyć żeby być bardziej skuteczna? Naciski były, oczywiście, ale ze wszystkich stron. I tak, narodem są aktualnie w Muratyce 4 osoby, które mają obywatelstwo i są aktywne. To już nie jest moja wina. Uchwałę dotyczącą odwołania Szaraka wniosła osoba totalnie z nami nie związana. Bunt zrodził się tylko w Azymutii, nikt z nas, przynajmniej ani ja, ani Albert nie wpadliśmy na pomysł jego utworzenia. Romanow zrobił to sam. Zwalanie całej winy na mnie, bo "Waksman=Muratyka" jest dla mnie totalnie bez sensu. Chociaż co ja się będę produkował. Jak zwykle najwięcej do powiedzenia ma osoba z Muratyką nie związana. Nie dziwi mnie to. Rzucajcie w nas gównem, to potraficie najlepiej, już przywykłem
RE: Wieści z zagranicy - Adam Aleksander II - 05 Maj 2022 Cytat:>W Muratyce są 4 osoby aktywne Dobry materiał na komedio-dramat RE: Wieści z zagranicy - Artur Kardacz - 05 Maj 2022 (05 Maj 2022, 22:41:13)Waksman napisał(a): Uchwałę dotyczącą odwołania Szaraka wniosła osoba totalnie z nami nie związana. Ale przecież to Ty ją zgłosiłeś. RE: Wieści z zagranicy - Waksman - 05 Maj 2022 Doinformuj się, zrób risercz, a dopiero potem jedź po człowieku. Ale risercz zrobiłeś taki jak płaskoziemcy. RE: Wieści z zagranicy - Adam Aleksander II - 05 Maj 2022 Przecież ty samemu nie robisz riserczu, to po co ta hipokryzja tutaj? xd RE: Wieści z zagranicy - Burek - 06 Maj 2022 Ciekawe kto teraz trafi na stołek prezydencki. Są trzy możliwości. Jak zgadujecie? |