Związek Winkulijski
Mam Katar - Wersja do druku

+- Związek Winkulijski (http://forum.winkulia.eu)
+-- Dział: Plac Pułkowników (http://forum.winkulia.eu/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Dział: Offtop (http://forum.winkulia.eu/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Wątek: Mam Katar (/showthread.php?tid=3660)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Mam Katar - Adam Aleksander II - 08 Kwi 2022

Też nie będzie lepsza. Ludzie będą wyrzucali pieniądze w piach, by siedzieć w kraju z beznadziejnym klimatem i opresyjnym rządem. Na ostatnim turnieju chociaż ludzie mieli blisko do swoich stadionów.

RE: Mam Katar - Fatima Popow-Chojnacka - 08 Kwi 2022

I tak ludzie pojadą i tak, chociaż by pozwiedzać oraz wyrwać się na chwilę z naszego kraju. A protestów nie będzie, wszyscy pojadą bo dostaną pieniądze za robotę, czy to dziennikarz lub piłkarz a głównie oni powinni protestować. Ale wiadomo nie zrobią tego. A reszta będzie się lansować. I się jakoś kręci.

RE: Mam Katar - Burak Emre - 08 Kwi 2022

Grupa jest trudna. Argentyna głodna zwycięstwa i będzie bardzo ciężko.
Meksyk gra inną piłkę niż ta znana nam z europejskich boisk. Nie ma pojęcia jak z nimi zagramy ale będzie trzeba ich zaskoczyć.
Arabia Saudyjska to reprezentacja która od kilku lat robi znaczne postępy.

RE: Mam Katar - Ahmed Hamas-Emre - 08 Kwi 2022

(08 Kwi 2022, 19:32:46)Adam Aleksander II napisał(a): Też nie będzie lepsza. Ludzie będą wyrzucali pieniądze w piach, by siedzieć w kraju z beznadziejnym klimatem i opresyjnym rządem. Na ostatnim turnieju chociaż ludzie mieli blisko do swoich stadionów.

Ludzie mieli blisko? Idąc dalej to lepszy mundial na boisku w Wąchocku niż dobrze zorganizowany munidal w egzotycznym kraju gdzie obejrze futbol i zwiedze ciekawe miejsca?

RE: Mam Katar - Adam Aleksander II - 08 Kwi 2022

"Dobrze zorganizowany" xd, dobre. To o ciekawych miejscach to jeszcze lepszy żart.

Porównanie Hiszpanii, Anglii czy Włoch do Wąchocka... To już prędzej Katar jest wsią, gdzie jeszcze trzeba dużo bulić. Jak cię jarcuje jeżdżenie po krajach gdzie mentalnie są jakoś na początku XX wieku to proszę bardzo, ale nie nazywaj tego dobrym widowiskiem z wyśmienitą atmosferą.

RE: Mam Katar - Ahmed Hamas-Emre - 09 Kwi 2022

Dla mnie lepszy mundial daleko od domu w egzotycznym miejscu a dla ciebie blisko domu. Jak tak zależy na bliskości stadionu to możesz oglądać c klasę w Wąchocku.

RE: Mam Katar - Leszek Ebe-Grüner - 09 Kwi 2022

tylko jedno pytanie.

A czemu Klasę C w Wąchocku, a nie Klasę C w Radomiu? o_O

RE: Mam Katar - Ahmed Hamas-Emre - 10 Kwi 2022

W Radomiu mają tylko B klasę.

RE: Mam Katar - Adam Aleksander II - 10 Kwi 2022

(09 Kwi 2022, 08:00:17)Ahmed Hamas-Emre napisał(a): Dla mnie lepszy mundial daleko od domu w egzotycznym miejscu a dla ciebie blisko domu. Jak tak zależy na bliskości stadionu to możesz oglądać c klasę w Wąchocku.

Czyli nic nie zrozumiałeś z moich wypowiedzi, spoko. Możesz dalej kochać kraje, które utknęły społecznie jakoś w XIX wieku.

RE: Mam Katar - Ahmed Hamas-Emre - 11 Kwi 2022

Dobrze że w Wąchocku masz XXI wiek i sołtys ci powiedział że jesteście pępkiem świata.