Związek Winkulijski
Rajd Winkulii 1923 - Nagrody i Sponsoring - Wersja do druku

+- Związek Winkulijski (http://forum.winkulia.eu)
+-- Dział: Podziemia Zamku Królewskiego (http://forum.winkulia.eu/forumdisplay.php?fid=39)
+--- Dział: Wydarzenia (http://forum.winkulia.eu/forumdisplay.php?fid=948)
+---- Dział: Rallye Winqulia (http://forum.winkulia.eu/forumdisplay.php?fid=917)
+---- Wątek: Rajd Winkulii 1923 - Nagrody i Sponsoring (/showthread.php?tid=5190)

Strony: 1 2

Rajd Winkulii 1923 - Nagrody i Sponsoring - Heinz-Werner Grüner - 17 Lut 2023

SPONSORZY RAJDU WINKULII

[Obrazek: 100145376245318240.png]

Za zajęcie pierwszego miejsca w klasyfikacji kierowców:

-DWÓR KRÓLEWSKI (JKM Alfred Fabian)
Za zajęcie 1.miejsca w Klasyfikacji Końcowej - 5000 renów

Za zajęcie 2.miejsca - 3000 renów
Za zajęcie 3.miejsca - 2000 renów
Za zajęcie miejsc od 4.-10. - 300 renów

-VOXLANDZKA FUNDACJA KRÓLEWSKA (JKM Anastasia Windsachen)
Za zajęcie 1.miejsca w Klasyfikacji Końcowej - 400 edelwajskich klubeków

Za zajęcie 2.miejsca - 250 edelwajskich klubeków
Za zajęcie 3.miejsca - 150 edelwajskich klubeków

-STATUETKA (sponsorowana przez RMAW)
[Obrazek: 100183979914690784.png]

oraz

-NAGRODA REALNA  - równowartosć 50zł -

Sponsor -  RMAW/H.W.Grüner

-NAGRODY RMAW:
Za zajęcie 1.miejsca w Klasyfikacji Końcowej - 3000KOH
Za zajęcie 2.miejsca - 2000KOH
Za zajęcie 3.miejsca - 1500KOH
Dla zespołu(ów), który zajmie pierwsze miejsce  - 3000KOH(do podziału na zespół)

[Obrazek: 100183979914690800.png]

RE: Rajd Winkulii 1923 - Nagrody i Sponsoring - Heinz-Werner Grüner - 19 Lut 2023

Nadal nie widze zainteresowanych z prywatnych rozmów, więc chciałbym tylko zakomunikowac, że takowi się pojawią i to w liczbie mnogiej. Smile

RE: Rajd Winkulii 1923 - Nagrody i Sponsoring - Alfred Fabian - 19 Lut 2023

Dokładnie 10 tys RENów Dwór Królewski przeznaczy na cele związane z nagrodzeniem najlepszych kierowców. Dokładnie 5 tysięcy RENów będzie wynosiła nagroda za 1 miejsce, 3 tys. za 2, oraz 2 tys. za 3.
Dodatkowo 7 kierowców na miejscach 4-10 otrzyma po 300 RENów.

Co więcej, każdy Rajdowiec ma szansę na to, aby otrzymać specjalną OSową pocztówkę. Wystarczy, aby był na danym, pojedynczym OSie jako pierwszy. Pocztówka zostanie wydrukowana oraz podpisana przeze mnie osobiście oraz wysłana na wskazany adres lub do wskazanego paczkomatu. Pocztówka co prawda nie będzie najwyższej jakości, ze względu na ograniczenia warunków domowych, niemniej będzie stanowiła wspaniałą pamiątkę z Rallye Winqulia.

RE: Rajd Winkulii 1923 - Nagrody i Sponsoring - Heinz-Werner Grüner - 20 Lut 2023

(19 Lut 2023, 10:27:07)Alfred Fabian von Tehen-Dzek napisał(a): Dokładnie 10 tys RENów Dwór Królewski przeznaczy na cele związane z nagrodzeniem najlepszych kierowców. Dokładnie 5 tysięcy RENów będzie wynosiła nagroda za 1 miejsce, 3 tys. za 2, oraz 2 tys. za 3.
Dodatkowo 7 kierowców na miejscach 4-10 otrzyma po 300 RENów.

Co więcej, każdy Rajdowiec ma szansę na to, aby otrzymać specjalną OSową pocztówkę. Wystarczy, aby był na danym, pojedynczym OSie jako pierwszy. Pocztówka zostanie wydrukowana oraz podpisana przeze mnie osobiście oraz wysłana na wskazany adres lub do wskazanego paczkomatu. Pocztówka co prawda nie będzie najwyższej jakości, ze względu na ograniczenia warunków domowych, niemniej będzie stanowiła wspaniałą pamiątkę z Rallye Winqulia.

Piękny poczet nagród! Już dodajemy do ogólnego zbioru!

A czy Dwór Królewski mogłby dostarczyć mi grafikę symbolizującą kto sposnsoruje?

RE: Rajd Winkulii 1923 - Nagrody i Sponsoring - Heinz-Werner Grüner - 23 Lut 2023

Aktualizajca w pierwszym poście i końcowa, piękna "stopka" sponsorów Rajdu Winkulii, która będzie widniała pod wynikami każdego kolejnego odcinka specjalnego.

[Obrazek: 100183979914690800.png]

RE: Rajd Winkulii 1923 - Nagrody i Sponsoring - Alfred Fabian - 24 Lut 2023

Dwór Książęcy pragnie również zaanonsować, że zwycięstwo w Rajdzie Winkulii oznacza również nagrodę realną w postaci reprodukcji wybranego obrazu zebranego w Galerii Sztuki w Bordo, lub dowolnego innego, za zgodą twórcy obrazu.

RE: Rajd Winkulii 1923 - Nagrody i Sponsoring - Mateusz Żmigrodzki - 24 Lut 2023

Późno, ale lepiej niż wcale! Oto Azymucka Fabryka Samochodów - Azimutsdes Vagn Fabrik (AVF) ogłasza tuż przed rozpoczęciem specjalną nagrodę realną! Pozostanie ona niespodzianką, która zostanie wysłana dla najlepszego kierowcy Rajdu Winkulia! Forma wysyłki: najpewniej poczta lub do Paczkomat®. Więcej szczegółów bliżej końca Rajdu, z kolei samym rajdowcom (w tym sobie) życzę powodzenia! Cool

[Obrazek: 37a7cc864e6bb6c4cb53514996cf]

RE: Rajd Winkulii 1923 - Nagrody i Sponsoring - Heinz-Werner Grüner - 24 Lut 2023

Szkoda, że tak na ostatnią chwilę... Wiem,że było pisane, ale jednak bez potwierdzania, a ja tabelkę musiałbym poprawiać...
Zobaczymy co da się zrobić...

RE: Rajd Winkulii 1923 - Nagrody i Sponsoring - Mateusz Żmigrodzki - 25 Lut 2023

(24 Lut 2023, 23:34:33)Heinz-Werner Grüner napisał(a): Szkoda, że tak na ostatnią chwilę... Wiem,że było pisane, ale jednak bez potwierdzania, a ja tabelkę musiałbym poprawiać...

Możemy już bez tabelki; ja tam na zaszczyty łasy nie jestem, wystarczy mi tylko uścisk ręki prezesa Wink

RE: Rajd Winkulii 1923 - Nagrody i Sponsoring - Heinz-Werner Grüner - 25 Lut 2023

(25 Lut 2023, 00:49:25)Mateusz Żmigrodzki napisał(a):
(24 Lut 2023, 23:34:33)Heinz-Werner Grüner napisał(a): Szkoda, że tak na ostatnią chwilę... Wiem,że było pisane, ale jednak bez potwierdzania, a ja tabelkę musiałbym poprawiać...

Możemy już bez tabelki; ja tam na zaszczyty łasy nie jestem, wystarczy mi tylko uścisk ręki prezesa Wink

Będą, jak się "techniczny" obudzi. Wink