Wiadomości z Unii Nordackiej

Moderator: Ambasadorzy

Awatar użytkownika
Waksman

Re: Wiadomości z Unii Nordackiej

Post autor: Waksman »

Bottom post of the previous page:

Informacja №6
Szanowni Obywatele Unii Nordackiej!

Wczoraj udało się zakończyć pracę nad systemem prasowym na naszej stronie głównej. W związku z tym artykuły na forum zostały wyłączone. Na tą chwilę każdy artykuł prasowy dodawany jest do ogólnej instytucji o nazwie "Unia Nordacka". W niedalekiej przyszłości, kiedy moduł instytucji zostanie ukończony, możliwe będzie przypisanie artykułu do instytucji której jest się właścicielem lub w której się pracuje i posiada się uprawnienia do takiego przypisania.

Planowane jest również zintegrowanie systemu prasowego z Międzynarodowym Bankiem Pollinu, który będzie wypłacał wynagrodzenie za polubienia w wybranej przez użytkownika walucie. Serdecznie zapraszamy do korzystania z systemu 😉
Ostatnio zmieniony 05 mar 2023, 20:43 przez Waksman, łącznie zmieniany 1 raz.
Vladimir Agucko

Post autor: Vladimir Agucko »

Waksman pisze: 05 mar 2023, 20:27 Informacja №6
Szanowni Obywatele Unii Nordackiej!

Wczoraj udało się zakończyć pracę nad systemem prasowym na naszej stronie głównej. W związku z tym artykuły na forum zostały wyłączone. Na tą chwilę każdy artykuł prasowy dodawany jest do ogólnej instytucji o nazwie "Unia Nordacka". W niedalekiej przyszłości, kiedy moduł instytucji zostanie ukończony, możliwe będzie przypisanie artykułu do instytucji której jest się właścicielem lub w której się pracuje i posiada się uprawnienia do takiego przypisania.

Planowane jest również zintegrowanie systemu prasowego z Międzynarodowym Bankiem Pollinu, który będzie wypłacał wynagrodzenie za polubienia w wybranej przez użytkownika walucie. Serdecznie zapraszamy do korzystania z systemu 😉
Proszę wybaczyć, ale chyba nic nie zrozumiałem. Może to wskazywać na fakt, że za mało wypiłem. Udało się zakończyć prace i artykuły zostały wyłączone? Czyli mam zwarę w kontakcie, mrygają mi żaróweczki i wykręcam żarówki, aby uznać, żeby zwary nie było? :D :D Panie Waksman czy tam Łoksman, z którego wosku był Waść robiony? :D
Awatar użytkownika
Joahim von Ribertrop

OBYWATEL

ODZNACZENIA

Post autor: Joahim von Ribertrop »

Vladimir Agucko pisze: 05 mar 2023, 20:42 Udało się zakończyć prace i artykuły zostały wyłączone?
Południowce miały dotychczas system artykułów wbudowany w forum - i ten system wyłączono.
Teraz jest nowy system na stronie głównej UN - i nad tym systemem zakończono pracę i działa.
Obrazek
HM Joahim II, Konig af Voxland

But there's no sense crying
Over every mistake.
You just keep on trying
'Til you run out of cake.
Awatar użytkownika
Waksman

Joahim von Ribertrop pisze: 05 mar 2023, 20:45
Vladimir Agucko pisze: 05 mar 2023, 20:42 Udało się zakończyć prace i artykuły zostały wyłączone?
Południowce miały dotychczas system artykułów wbudowany w forum - i ten system wyłączono.
Teraz jest nowy system na stronie głównej UN - i nad tym systemem zakończono pracę i działa.
Dziękuję, że odmóżdżyliście się za mnie.
Vladimir Agucko

Post autor: Vladimir Agucko »

Waksman pisze: Dziękuję, że odmóżdżyliście się za mnie.
Szanowny Waksmanie, kojarzycie taką kreskówkę? Jedna z moich ulubionych. :P

A propos, mediów nordackich :D
Awatar użytkownika
Makodae N. Boraella

Post autor: Makodae N. Boraella »

Ja kojarzę. Piękne wspomnienia z nią mam
Makodae Nagoti Boraella
Awatar użytkownika
Waksman

Informacja №7
Kolejne nowości na stronie głównej:
  1. powoli wprowadzane są powiadomienia. Na tą chwilę obejmują one oznaczenie nas w Świergocie i komentarzach artykułów. W niedalekiej przyszłości obejmą one także polubienia artykułu.
  2. podzielono moduł głosowań na aktualne, nadchodzące i archiwalne - wszystko dla Waszego komfortu 😉
ODPOWIEDZ

Wróć do „Przedstawicielstwo Unii Nordackiej”