Koniglich Herold - Biura

Stolica Królestwa Voxlandu i jego główny ośrodek kulturalny oraz naukowy, to tutaj znajdziesz najważniejsze budynki w Królestwie, słynne turystyczne szlaki czy miejsca architekturalnego zachwytu. Również tutaj masz największą szansę na spotkanie, któregoś z członków Rodziny Królewskiej!

Moderator: Władze Voxlandu

Awatar użytkownika
piwski

ODZNACZENIA

Re: Koniglich Herold - Biura

Post autor: piwski »

Bottom post of the previous page:

Anastasia Windsachen pisze: 15 gru 2022, 20:21
Joahim von Ribertrop pisze: 15 gru 2022, 20:09 Że tak wparuję: a Arcybiskup Osieka to nie jest czasem "Sługa Sług Bożych"?
...
Fuck
Gratuluję Waszej Królewskiej Mości czujności rewolucyjnej. Zgadza się, Arcybiskup Osieka ma tytuł Sługi Sług Bożych.
Piwski Sroczyński

Prezes Instytutu Kultury Osieckiej
Awatar użytkownika
piwski

ODZNACZENIA

Post autor: piwski »

Ten pakiet symboli, które zostały już zaprezentowane, byłby już gotowy do ich przekazania, jeśli tylko dokonałbym wyznaczonej przez Heroldię przesławnego Królestwa Voxlandu opłaty? Nie ukrywam, że pieczęć mogłaby mi się przydać do aktu adopcji xD
Piwski Sroczyński

Prezes Instytutu Kultury Osieckiej
Awatar użytkownika
Anastasia Windsachen

OBYWATEL

ODZNACZENIA

Post autor: Anastasia Windsachen »

Za opóźnienia przepraszam, p*aca wchodzi mocno i ostatnimi czasy bytuję na poziomie ameby. Dzisiaj do godziny 18 wszystko zostanie przekazane drogą discordową
HM Queen af Konigreich af Voxland
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Piotr Romanow

ODZNACZENIA

Post autor: Piotr Romanow »

Wasza Królewska Mość,
Cesarstwo Nan Di zwraca się z uprzejmą prośbą do Koniglich Herold w sprawie przygotowania herbu państwowego. Dotychczas Najjaśniejsze Cesarstwo używało symbolu, wręcz loga, które ukazywało smoka oraz orła. Zależy nam na połączeniu tych obu istot, gdyż nasze państwo czerpie zarówno z tradycji Imperium Brodryjskiego, jak i Protektoratu Nan Di.

Poniżej znajduje się opisany obraz
https://kustosz.stempel.org.pl/1029/100 ... 205934.png

Samo Cesarstwo Natomiast korzysta jeszcze z takiego symbolu.
https://kustosz.stempel.org.pl/1028/100 ... 205698.png

Jeśli Herold znajdzie odrobinę czasu prosiłbym o wycenę przygotowania Herbu Państwowego oraz Flagi.

Z wyrazami szacunku,
Jego Cesarska Mość Piotr Romanow
Awatar użytkownika
Anastasia Windsachen

OBYWATEL

ODZNACZENIA

Post autor: Anastasia Windsachen »

K O N I G L I C H   H E R O L D   O F F I Z

Koniglich Herold Offiz
Konig Friedrich Straße 28
32-137 Koniglich Citad af Vox

Wasza Cesarska Mość @Piotr Romanow,
Informuję, że biuro heraldyczne przyjęło zamówienie do realizacji, nadając mu numer KSO-cnd-9283 i przystąpi do niej w najbliższym możliwym terminie. Przewidywany czas oczekiwania to min. tydzień. Prosimy jednak mieć na uwadze, że jest to czas przewidywany i należy uwzględnić możliwe przesunięcia terminu ze względu na czynniki niezależne od nas.

Wycena projektu nastąpi po przekazaniu wstępnych prac i ich akceptacji.
Obrazek
HM Queen af Konigreich af Voxland
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Ignats ik Ruth

ODZNACZENIA

REPREZENTANT

Post autor: Ignats ik Ruth »

Dawno nie zaglądałem do Voxlandu, dopiero rajd mnie tu przywiał. Superanckie miejsce; jak wiadomo ja kocham heroldie! <3

A na marginesie prac nad herbem Osieka jako ciekawostkę sprzedam, że znalazłem dokładne namiary na poprzednie kolory. xD O tutaj.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Koniglich Citad af Vox”