Bottom post of the previous page:
Dziękuję teściowo, bardzo piękny podarek. Nie wiem tylko, gdzie te wszystkie ozdoby założę.- powiedziała półżartem Sophie spoglądając na @Anastasia Windsacheni na jej prezent.
Moderator: Władze Voxlandu
Bottom post of the previous page:
Dziękuję teściowo, bardzo piękny podarek. Nie wiem tylko, gdzie te wszystkie ozdoby założę.- powiedziała półżartem Sophie spoglądając na @Anastasia Windsachen

To już wiem, gdzi urządzimy sobie miesiąc miodowy. Dziękuję - powiedziała wzruszona Sophie, po czym objęła mamę @Femme Mystere i tatę @Joachim Cargalho. Nastęonie odeszła od rodziców, a przy niej stał już nieoceniony @Heinz-Werner Grüner.Femme Mystere pisze: ↑27 lis 2022, 19:43 Nadszedł czas, gdy Lieselotte i @Joachim Cargalho mogli podejść do Pary Młodej, by złożyć życzenia i wręczyć prezenty.
Joachim w eleganckim stroju przejął głos jako pierwszy:
- Kochani, cieszymy się niezmiernie z Waszego szczęścia. Na dobry początek, abyście mogli wejść na wspólną drogę życia, postanowiliśmy z matką wręczyć wam ten oto dokument:
- Jest to akt własności nowowybudowanego dworku w Wolkenbadzie. Mamy nadzieję, że niebawem wypełni się tupotem małych stópek.
Potem Lieselotte wycałowała oboje w oba policzki.
- Natomiast poza korzyściami materialnymi, zdecydowaliśmy się wręczyć wam symbol waszej miłości. Specjalne, pierwsze i eleganckie wydanie powieści „Kochaj albo dobij”, ponieważ jest to coś, co was połączyło.
Lieselotte wręczyła parze książkę w grubej oprawie: (aby przeczytać, kliknij na okładkę)
![]()