Bottom post of the previous page:
Dzień dobry! Pora zasiąść za kierownicą... i ruszyć w bój!OS 00 (Prolog): Roma
Moderator: Władze Voxlandu
-
Orjon Surma
-
ODZNACZENIA
- Alfred Fabian
-
ODZNACZENIA
Re: OS 00 (Prolog): Roma
Dzień dobry serdecznie w Voxlandzie! Mam nadzieję, że to będzie owocny i przyjemny rajd :)
- Anastasia Windsachen
-
OBYWATEL
ODZNACZENIA
Silnik Bentleya grzał się pod maską, wskazówka na zegarze obrotów silnika drgała wraz z każdym lekkim dociśnięciem pedału gazu. Bieg wrzucony, tylko spuścić hamulec i auto wystrzeli do przodu. Znad oceanu, przy którym zaczynała się trasa rajdu nadeszła delikatna bryza, która zmierzwiła blond włosy voxlandzkiej Królowej. Inni kierowcy również czekali, również dawali znać, że nie mogą się doczekać aż spuszczą hamulec i wystartują ku centrum miasta.
3... 2... 1... numery na elektronicznej tablicy zmieniały się i w końcu wraz z dźwiękiem wystrzału z armaty... START! I wystartowali!

3... 2... 1... numery na elektronicznej tablicy zmieniały się i w końcu wraz z dźwiękiem wystrzału z armaty... START! I wystartowali!

- Bruno Petrowicz Catalan
-
ODZNACZENIA
- Friedrich von Baden
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA
Na odcinku zerowym, pojawił się Friedrich von Baden w swoim automobilu. Ustawił się w kolejce, na starcie. Ten wyścig, oraz cały ten sezon, był dla Wielkiego Księcia Badenii, pierwszym od bardzo dawna. Niemiecki monarcha był pod wrażeniem architektury tego miasta, dlatego póki wyścig sie nie zaczął von Baden rozglądał się wokół. Wreszcie na drewnianym podwyższeniu przypominającym myśliwską ambonę pojawił się sędzia. Mężczyzna ubrany w czarno biały strój, trzymał flagę.
Wszyscy oczekiwali z niecierpliwością aż wyścig się zacznie. W końcu sędzia podniósł flagę i szybkim machnięciem w dół rozpoczął zmagania V Sezonu RMAW...
Wszyscy oczekiwali z niecierpliwością aż wyścig się zacznie. W końcu sędzia podniósł flagę i szybkim machnięciem w dół rozpoczął zmagania V Sezonu RMAW...
/-/ Friedrich Großherzog von Baden
Poseł Nadzwyczajny i Pełnomocny JCM
Poseł Nadzwyczajny i Pełnomocny JCM
- Robert Drenin
-
ODZNACZENIA
A oto mój pierwszy występ w rajdzie zobaczymy jak skuteczny :). Ja by nie było wiadomo mam numer startowy 25 ^^

MF Lumerii
Wicehrabia Andril Camelonik
Wicehrabia Andril Camelonik
- Kamiljan de Harlin
- Kontakt:
-
OBYWATEL
- Pavel van der Gibson
-
ODZNACZENIA
- Piotr vel Bocian
-
ODZNACZENIA
-
Michał F. Lubomirski
-
ODZNACZENIA
Wreszcie i Michał swoim Austro-Dailmerem wystartował w pierwszy chyba rajd po długiej przerwie!