| Author |
RE: Poszukujê kandydata na ZSG OPM |
Percian de Wega

|
| Posted on 05.06.2008 15:50:53 |
|
|
Ekscelencje,
Z wielk± przykro¶ci± stwierdzam, i¿ muszê wycofaæ swoj± kandydaturê z przyczyn technicznych, nad czym bardzo ubolewam. Do po³owy czerwca bêdê mia³ remont, a skutkiem remontu jest brak dostêpu do internetu. Bêdzie to mi straszenie komplikowa³o moje wszystkie sprawy, ale có¿.. tak bywa. 
Percian de Wega
Dyrektor Gabinetu SG OPM
Jego Królewska Mo¶æ Senior
Królestwa Elderlandu |
|
| Author |
Mateusz Walczak

|
| Posted on 05.06.2008 17:17:28 |
|
|
Percian de Wega napisa³/a:
Ekscelencje,
Z wielk± przykro¶ci± stwierdzam, i¿ muszê wycofaæ swoj± kandydaturê z przyczyn technicznych, nad czym bardzo ubolewam. Do po³owy czerwca bêdê mia³ remont, a skutkiem remontu jest brak dostêpu do internetu. Bêdzie to mi straszenie komplikowa³o moje wszystkie sprawy, ale có¿.. tak bywa.
No có¿, real bywa brutalny. Jednak kilka dni remontu to chyba ¿aden k³opot w dzia³aniu. dzi¶ jest 5 czerwca a "do po³owy czerwca" ju¿ niedaleko - tylko 10 dni Wiec to chyba nie jest zbyt du¿y problem.
Natomiast SG zapowiedzia³, ¿e w przeci±gu ok. tygodniu postara siê podaæ kandydata na stanowisko ZSG. Poprawka u³atwia sprawê, natomiast mam pytanie, czy mowa o którym¶ z kandydatów na ZSG, o których by³a mowa?
Pozdrawiam
Mateusz Walczak,
Ksi±¿ê Elfidy |
|
| Author |
Piotr Koscinski

|
| Posted on 05.06.2008 18:57:56 |
|
|
Zdecydowanie tak. Mamy kilku kandydatów i planujê wybraæ jednego z nich - a pozosta³ych poproszê o zgodê na ewentualne powo³anie na tymczasowego zastêpcê w razie, gdyby sta³y ZSG by³ nieobecny.
Rozwa¿a³em te¿ kadencyjno¶æ - np. 3 miesi±ce - ale to chyba nie jest dobry pomys³.
diuk Piotr Ko¶ciñski
Sekretarz Generalny
Organizacji Polskich Mikronacji |
|
| Author |
Percian de Wega

|
| Posted on 05.06.2008 22:27:15 |
|
|
Nie by³o by problemu Ekscelencjo Walczaku, gdyby nie to, ze remont trwa do wrze¶nia. Gruntowny remont. Oczywi¶cie mogê kandydowaæ dalej, ale czy jest sens? W wypadku, gdyby w wakacje JE Ko¶ciñski postanowi³ sobie wzi±æ urlop to ja nie móg³bym go zast±piæ z wiadomych wzglêdów (przyjmuj±c ¿e zosta³bym ZSG)
Percian de Wega
Dyrektor Gabinetu SG OPM
Królestwa Elderlandu |
|
| Author |
Mateusz Walczak

|
| Posted on 05.06.2008 22:49:19 |
|
|
Ale o tym WE nie mówi³ Powiedzia³ WE, ¿e "do po³owy czerwca", a to brzmia³o niegro¼nie...
No có¿, w takim razie szkoda, ale kto¶ musi byæ reprezentantem i kto¶ musi byæ ZSG. Taki OPM.
Pozdrawiam
Mateusz Walczak,
Ksi±¿ê Elfidy |
|
| Author |
Percian de Wega

|
| Posted on 06.06.2008 21:31:51 |
|
|
No faktycznie. Nie brzmia³o to jednoznacznie Ale prawda jest bolesna... 
Percian de Wega
Dyrektor Gabinetu SG OPM
Królestwa Elderlandu |
|