Print thread view
OPM - Organizacja Polskich Mikronacji | Sekretariat | Gabinet Sekretarza Generalnego
Page 3 of 3 < 1 2 3
Author RE: Poszukujê kandydata na ZSG OPM
Percian de Wega

Moderator

Posted on 05.06.2008 15:50:53
Ekscelencje,

Z wielk± przykro¶ci± stwierdzam, i¿ muszê wycofaæ swoj± kandydaturê z przyczyn technicznych, nad czym bardzo ubolewam. Do po³owy czerwca bêdê mia³ remont, a skutkiem remontu jest brak dostêpu do internetu. Bêdzie to mi straszenie komplikowa³o moje wszystkie sprawy, ale có¿.. tak bywa. smiley

Percian de Wega
Dyrektor Gabinetu SG OPM

Jego Królewska Mo¶æ Senior
Królestwa Elderlandu
Send Private Message
Mateusz Walczak

Member

Posted on 05.06.2008 17:17:28
Percian de Wega napisa³/a:
Ekscelencje,

Z wielk± przykro¶ci± stwierdzam, i¿ muszê wycofaæ swoj± kandydaturê z przyczyn technicznych, nad czym bardzo ubolewam. Do po³owy czerwca bêdê mia³ remont, a skutkiem remontu jest brak dostêpu do internetu. Bêdzie to mi straszenie komplikowa³o moje wszystkie sprawy, ale có¿.. tak bywa. smiley

No có¿, real bywa brutalny. Jednak kilka dni remontu to chyba ¿aden k³opot w dzia³aniu. dzi¶ jest 5 czerwca a "do po³owy czerwca" ju¿ niedaleko - tylko 10 dnismiley Wiec to chyba nie jest zbyt du¿y problem.

Natomiast SG zapowiedzia³, ¿e w przeci±gu ok. tygodniu postara siê podaæ kandydata na stanowisko ZSG. Poprawka u³atwia sprawê, natomiast mam pytanie, czy mowa o którym¶ z kandydatów na ZSG, o których by³a mowa?

Pozdrawiam
Mateusz Walczak,
Ksi±¿ê Elfidy
Send Private Message
Piotr Koscinski

Admin

Posted on 05.06.2008 18:57:56
Zdecydowanie tak. Mamy kilku kandydatów i planujê wybraæ jednego z nich - a pozosta³ych poproszê o zgodê na ewentualne powo³anie na tymczasowego zastêpcê w razie, gdyby sta³y ZSG by³ nieobecny.
Rozwa¿a³em te¿ kadencyjno¶æ - np. 3 miesi±ce - ale to chyba nie jest dobry pomys³.

diuk Piotr Ko¶ciñski
Sekretarz Generalny
Organizacji Polskich Mikronacji
265674057 Send Private Message
Percian de Wega

Moderator

Posted on 05.06.2008 22:27:15
Nie by³o by problemu Ekscelencjo Walczaku, gdyby nie to, ze remont trwa do wrze¶nia. Gruntowny remont. Oczywi¶cie mogê kandydowaæ dalej, ale czy jest sens? W wypadku, gdyby w wakacje JE Ko¶ciñski postanowi³ sobie wzi±æ urlop to ja nie móg³bym go zast±piæ z wiadomych wzglêdów (przyjmuj±c ¿e zosta³bym ZSG)

Percian de Wega
Dyrektor Gabinetu SG OPM

Królestwa Elderlandu
Send Private Message
Mateusz Walczak

Member

Posted on 05.06.2008 22:49:19
Ale o tym WE nie mówi³smiley Powiedzia³ WE, ¿e "do po³owy czerwca", a to brzmia³o niegro¼nie...

No có¿, w takim razie szkoda, ale kto¶ musi byæ reprezentantem i kto¶ musi byæ ZSG. Taki OPM.

Pozdrawiam
Mateusz Walczak,
Ksi±¿ê Elfidy
Send Private Message
Percian de Wega

Moderator

Posted on 06.06.2008 21:31:51
No faktycznie. Nie brzmia³o to jednoznacznie smiley Ale prawda jest bolesna... smiley

Percian de Wega
Dyrektor Gabinetu SG OPM

Królestwa Elderlandu
Send Private Message
Page 3 of 3 < 1 2 3