Print thread view
OPM - Organizacja Polskich Mikronacji | Sekretariat | Sekretariat
Page 2 of 2 < 1 2
Author RE: Wniosek o usuniêcie u¿ytkownika MichalORhada z serwisu OPM.
Eryk_z_Adamas

Member

Posted on 19.10.2008 16:17:53
MichalORhada napisa³/a:

Chodzi o negocjacje jakie prowadzi³em z Konradem de Cubalibre, przywódc± Kombinatu Jajeczka. Tym samym, który nastêpnie dokona³ najazdu na ziemie, na temat których dzieñ wcze¶niej paktowa³. W tym momencie zapisów z gg nie bêdê prezentowa³, natomiast je¿eli bêd± ze strony Erboki jakie¶ zaprzeczenia, mogê przekazaæ plik archiwum z konnekta osobie neutralnej, która potwierdzi, ¿e taka rozmowa mia³a miejsce... Oczywi¶cie nie twierdzê, ¿e Erboka od razu bêdzie zaprzeczaæ, ale po do¶wiadczeniach w kwestii Samundy, od razu uprzedzam ;-)

Có¿, rozmowy z Konradem de Cubalibre maj± tylko i wy³±cznie znaczenie dla Kombinatu Jajeczka.
Warto najpierw poznaæ strukturê organizacyjna innego pañstwa nim zacznie sie negocjowaæ cokolwiek.
Z Rhadmorem jestem w sta³ym kontakcie i za moj± aprobata podpisano traktat pomiêdzy Jajeczkiem a Wilczymi Ziemiami.
Jest on dla mnie wi±¿±cy.
Send Private Message
Author RE: Wniosek o usuniêcie u¿ytkownika MichalORhada z serwisu OPM.
FJ II

Member

Posted on 19.10.2008 16:18:08
2. Cz³onkiem Organizacji nie mo¿e byæ zbiorowo¶æ, która:
(1) swoj± dzia³alno¶ci± lub ideologi± zmierza do zak³ócenia prawid³owej dzia³alno¶ci Organizacji;
(2) narusza zakaz stosowania przemocy lub gro¼by jej u¿ycia we wzajemnych relacjach z którymkolwiek Cz³onkiem Organizacji.

Czy Ekscelencja O'Rhada jest zbiorowo¶ci±? Nie wydaje mi siê. Morvan te¿ nie jest w OPM, wiêc chyba najpierw nale¿a³oby go przyj±æ.

Co do przedstawicieli WRE - rejestracji, o ile mi wiadomo, nikt nie zabrania, mo¿na siê zapisywaæ bez oczekiwania na aktywacjê konta.

A co do Solardii i Lotniska - nie zgodzê siê, Solardia np. w naszym przypadku wykorzysta³a swoj± w³adzê nad Lotniskiem.

(-) FJ II, I. R.
Edited by FJ II on 19.10.2008 16:23:39
http://www.austro-wegry.org Send Private Message
Page 2 of 2 < 1 2