| Author |
Otwarcie Biura Reprezentantów Cesarstwa Aztec |
Montezuma III

|
| Posted on 18.02.2007 14:23:21 |
|
|
Szanowni Przedstawiciele,
Z przyjeno¶ci± informujê o otwariu Biura Cesarstwa Aztec przy OPM. Lada chwila jako przedstawiciel Cesarstwa do³±czy do mnie nasza MSZ - Tapachtli. trzecim reprezentantem bedzie najprawdopodobniej nasz obecny Minister Kultury i Nauki, z racji pe³nionej przez Cesarstwo misji oraz jego obycia w ¶wiecie wirtualnym. Mamy nadziejê, i¿ wspó³praca pomiêdzy naszymi pañstwami zatrze pamiêæ o dawnych nieporozumieniach i k³ótniach.
Z uszanowaniem,
Montezuma III
Cesarz Azteków |
|
| Author |
RE: Otwarcie Biura Reprezentantów Cesarstwa Aztec |
APRS

|
| Posted on 18.02.2007 14:33:16 |
|
|
Witam serdecznie Wasz± Cesarsk± Mo¶æ i mam nadziejê, ¿e Biuro bêdzie dobrze s³u¿yæ misji Cesarstwa Aztec przy Organizacji, jestem za¶ ca³kowicie przekonany, i¿ cz³onkowie tej misji bêd± aktywnymi uczestnikami prac OPM. ¦wiadczy o tym ju¿ teraz niezwykle sprawne wziêcie udzia³u w pierwszym g³osowaniu przeprowadzanym w ramach Organizacji.
Z powa¿aniem,
(-) Artur Piotr, RS. |
|
| Author |
RE: Otwarcie Biura Reprezentantów Cesarstwa Aztec |
Tapachtli

|
| Posted on 18.02.2007 15:08:21 |
|
|
Witam szacownych Przedstawicieli w imieniu Cesarstwa Aztec. Reprezentacja Cesarstwa Aztec przy Organizacji Polskich Mikronacji jest dla mnie wielkim zaszczytem. Ufam, ¿e ta p³aszczyzna kontaktów miêdzypañstwowych przyczyni siê do umocnienia i rozwoju przyjaznych stosunków w¶ród uczestników spo³eczno¶ci miêdzynarodowej, czego Wszystkim serdecznie ¿yczê.
Z wyrazami g³êbokiego szacunku,
Tapachtli, Minister Spraw Zagranicznych Cesarstwa Aztec |
|