|
Pożegnanie
|
|
31.10.2009, 22:09
|
|||
|
|||
|
Pożegnanie
Ekscelencjo Sekretarzu Generalny!
Ekscelencje! Przyszedł czas pożegnania. W dniu dzisiejszym zgodnie z Ugodą (najwyższym prawem Monarchii) Monarcha odwołał Rząd Jego Cesarskiej i Królewskiej Mości w związku z wyborem nowych członków Zgromadzenia Parlamentarnego. Wybrany został już także kandydat na Premiera. Misja premiera Mortuusa jak i moja dobiegła końca. Także w Organizacji. Dziękujemy wszystkim za współpracę - czasami ostrą. Mamy jednocześnie nadzieję, że nasza obecność w tym gmachu przyczyniła się chociaż w małym stopniu do rozwoju OPM. Być może dane nam będzie kiedyś wrócić tutaj. A tymczasem życzymy owocnej pracy i rozwiązania problemów kluczowych dla przyszłości tej organizacji. W imieniu Premiera i swoim, /-/ Vidor baró Simon Minister Spraw Zagranicznych Monarchii Austro-Węgier |
|||
|
31.10.2009, 23:12
|
|||
|
|||
|
RE: Pożegnanie
Korzystając z okazji, pragnę publicznie podziękować naszym przedstawicielom za ich ogromną pracę w charakterze delegatów naszej Monarchii, a także za nieocenioną pomoc, jakiej udzielili mi jako przewodniczącemu delegacji.
|
|||
|
01.11.2009, 01:44
|
|||
|
|||
|
Zjednoczone Królestwo Samundy, także chce podziękować za godne dyskusje na łamach tej organizacji.
(-)Thorgautr Gvandoya Książe Krwi Syn Sahary Asokwafo Konungr Osady Wikingów Jomsborg Wielki Generał Czasami żałuję, że A-W wróciło do OPM, a Ty? |
|||
|
01.11.2009, 12:28
|
|||
|
|||
|
Organizacja Polskich Mikronacji żegna Szanownych Delegatów i ubolewa nad faktem, że zabraknie w Gmachu OPM głosu tak znamienitych postaci.
Niemniej jednak powiem: do zobaczenia, bo a nóż jeszcze tu może wrócicie!
Percian de Wega-Starck |
|||
|
01.11.2009, 13:49
|
|||
|
|||
|
A Elderland nie żegna tylko życzy szybkiego powrotu w nasze grono
(-) JKMS Patryk II Członek Cesarskich Służb Informatycznych Królestwa Natanii Przynieś i Pozamiataj w Al Rajn Obywatel Mikroświata |
|||
|
01.11.2009, 20:48
|
|||
|
|||
|
A ja zapraszam do pracy w charakterze eksperta(ów)!
Eksperci są OPM bardzo potrzebni! diuk Piotr Kościński były Sekretarz Generalny OPM Przedstawiciel SPM |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc