|
Proszę o kandydatury
|
|
28.01.2010, 20:38
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.01.2010 20:39 przez Piotr Koscinski.)
|
|||
|
|||
|
Proszę o kandydatury
W związku z planowanymi zmianami w organach pomocniczych OPM, będę poszukiwał:
> do Departamentu Politycznego – 2–3 stałych dyplomatów OPM w randze ambasadora i/lub radcy-ministra pełnomocnego. (w przypadku Departamentu Sprawiedliwości Międzynarodowej już mamy znakomitego rzecznika Trybunału Arbitrażowego) > do Departamentu Promocji i Informacji - 1-2 osób zajmujących sie Informatorem OPM i promocją Organizacji, > do Departamentu Organizacyjnego - 1 osobę, > do Komisji Ekspertów – ekspertów. (powyższe może oznaczać, iż zniknie stanowisko Dyrektora Gabinetu SG OPM, co z kolei nie oznacza, iż obecny Dyrektor nie otrzyma innej, korzystnej propozycji...) Proszę uprzejmie o przejrzenie swych kadr i rozważenie kandydatur. diuk Piotr Kościński były Sekretarz Generalny OPM Przedstawiciel SPM |
|||
|
03.02.2010, 23:01
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.02.2010 23:03 przez Thorgautr Gvandoya.)
|
|||
|
|||
|
RE: Proszę o kandydatury
Proszę o umieszczenie tej informacji w swoich krajach, bo tak nigdy nie zbierzemy odpowiedniej ilości ludzi.
(-)Thorgautr Gvandoya Książe Krwi Syn Sahary Asokwafo Konungr Osady Wikingów Jomsborg Wielki Generał Czasami żałuję, że A-W wróciło do OPM, a Ty? |
|||
|
04.02.2010, 16:05
|
|||
|
|||
|
Ja zgłaszam swoją kandydaturę na Dyplomatę OPM.
Znam się na dyplomacji oraz na działaniach międzynarodowych, tak więc nie powinienem mieć z tym żadnych problemów
(-) Jego Królewska Mość Jerzy I von Habsburg-Lotharingen-Radziwiłł, Z Bożej łaski i woli Narodu Król Rzeczypospolitej Obojga Narodów, Arcyksiążę Monarchii Austro-Węgier, Syn Jego Cesarskiej i Królewskiej Mości Franciszka Józefa II. |
|||
|
04.02.2010, 16:42
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.02.2010 16:43 przez Thorgautr Gvandoya.)
|
|||
|
|||
|
Widzę Waszą Wielkoksiążęcą Wysokość w departamencie Promocji i Informacji, bo do dyplomacji potrzeba bardziej doświadczonych i z większym stażem osób.
(-)Thorgautr Gvandoya Książe Krwi Syn Sahary Asokwafo Konungr Osady Wikingów Jomsborg Wielki Generał Czasami żałuję, że A-W wróciło do OPM, a Ty? |
|||
|
04.02.2010, 21:19
|
|||
|
|||
|
Myślę, że nadam się i na to stanowisko
![]() Wybór pozostawiam jednak Jego Ekscelencji SG
(-) Jego Królewska Mość Jerzy I von Habsburg-Lotharingen-Radziwiłł, Z Bożej łaski i woli Narodu Król Rzeczypospolitej Obojga Narodów, Arcyksiążę Monarchii Austro-Węgier, Syn Jego Cesarskiej i Królewskiej Mości Franciszka Józefa II. |
|||
|
04.02.2010, 22:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.02.2010 22:14 przez Thorgautr Gvandoya.)
|
|||
|
|||
|
Osoba, która myli Jego Ekscelencję z Jego Eminencją nie powinna zajmować się dyplomacją. Jakby nie było zastępuję SG do 14 lutego i chciałbym zrobić mu niespodziankę w postaci stworzonego już optymalnego składu. Nie chcę się tutaj szarogęsić, ale wg mnie Wasza Wielkoksiążęcą Wysokość kompletnie się tutaj w tej roli nie nadaje.
|||
|
06.02.2010, 16:41
|
|||
|
|||
|
Proszę wybaczyć, ale tytuł Ekscelencji należy się świeckim,
natomiast Eminencji należy się władzą kościelnym itd .Nadal podtrzymuję, że chciałbym otrzymać stanowisko Dyplomaty OPM
|||
|
06.02.2010, 17:38
|
|||
|
|||
|
Widzę, że Wasza Wielkoksiążęcą Wysokość zapomniał jak tytułował mnie Eminencją.
|||
|
09.02.2010, 14:14
|
|||
|
|||
|
Pamiętam, lecz ujrzawszy swój błąd postanowiłem go skorygować. Jeżeli to Waszą Ekscelencje uraziło, to przepraszam.
|||
|
10.02.2010, 16:07
|
|||
|
|||
|
Ekscelencjo Sekretarzu Generalny
Ekscelencjo Svensson, W temacie "Proszę o wskazanie ekspertów" [dział: Sala Ekspertów] wskazałem kandydatury na stanowiska ekspertów. Chciałbym ponowić kandydaturę Pana Vidora Simona, który - według mnie - idealnie nadawałby się na to stanowisko z racji zdobytego doświadczenia, o którym napisałem w wyżej wymienionym temacie. Wyrażam głęboką nadzieję na wykorzystanie zaproponowanej przeze mnie kandydatury. Łączę wyrazy szacunku (-) Tivadar Zoltán baró Szücs Zastępca Sekretarza Generalnego Jego Ekscelencji Timoteosa Stefanosigosa Dyrektor Departamentu Politycznego Były Premier Cesarskiego i Królewskiego Rządu Monarchii Austro-Węgier Redaktor Naczelny Monarchie Leben Kontakt: monarchieleben@austro-wegry.org |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc