|
Witam wszystkich!
|
|
17.08.2010, 12:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.08.2010 13:00 przez Einar.)
|
|||
|
|||
|
Witam wszystkich!
Witam wszystkich serdecznie jako przedstawiciel Królestwa Nordii
![]() Jednocześnie proszę odpowiedzialne za to osoby o nadanie mi odpowiednich uprawnień, bym mógł uzyskać dostęp do działu przedstawicielstwa Nordii i innych działów, w których mam prawo się wypowiadać
Einar I Bjørn król Nordii |
|||
|
17.08.2010, 15:02
|
|||
|
|||
|
RE: Witam wszystkich!
Mam zaszczyt jako pierwszy powitać Waszą Wysokość w Gmachu Narodów.
saluto, Havelock Jaskoviakus Anonimus Prezydent Rzeczypospolitej Eskwilińskiej
|
|||
|
17.08.2010, 15:11
|
|||
|
|||
|
Witam...
Procedura zakłada, że zgłaszający wniosek jako pierwszy publikuje listę przedstawicieli według której potem przydzielane są dostępy. Premier wczoraj pisał mi, że opublikuje listę. Nie opublikował. Proszę go przycisnąć, a z przyjemnością ustalę odpowiednią rangę. Pozdrawiam Mikołaj I do posła austriackiego hr. Walentego Esterhazy: "Czy wie Pan, jacy byli najgłupsi polscy królowie? Pierwszy to Jan Sobieski, a drugi to ja - a to dlatego, iżeśmy obydwaj ratowali dynastie Habsburgów" |
|||
|
17.08.2010, 19:02
|
|||
|
|||
|
Oczywiście, zajmę się tym
Einar I Bjørn król Nordii |
|||
|
18.08.2010, 09:59
|
|||
|
|||
|
Również witam Króla nowego członka OPM
Pozdrawiam, Mateusz Walczak, Książę Elfidy |
|||
|
22.08.2010, 19:28
|
|||
|
|||
|
Witam, a wątek może przykleję, co by każdy chętny mógł się przywitać w Geoidzie.
Mikołaj I do posła austriackiego hr. Walentego Esterhazy: "Czy wie Pan, jacy byli najgłupsi polscy królowie? Pierwszy to Jan Sobieski, a drugi to ja - a to dlatego, iżeśmy obydwaj ratowali dynastie Habsburgów" |
|||
|
23.08.2010, 17:40
|
|||
|
|||
|
No wiec witam.
Zauwazylem ostatnio ze zdziwieniem, ze OPM zaczal czytac moje artykuly ![]() Wiec wypadaloby sie tu pojawic i chociaz przywitac. |
|||
|
23.08.2010, 22:15
|
|||
|
|||
|
Zdaje się, to nie tyle OPM co członkowie, a raczej mikronejczycy. Podstawą jest zainteresowanie różnymi poglądami i ideami, a także sytuacją w innych krajach. Tak jak w realnym świecie.
Mikołaj I do posła austriackiego hr. Walentego Esterhazy: "Czy wie Pan, jacy byli najgłupsi polscy królowie? Pierwszy to Jan Sobieski, a drugi to ja - a to dlatego, iżeśmy obydwaj ratowali dynastie Habsburgów" |
|||
|
25.08.2010, 16:13
|
|||
|
|||
|
Witam
Jak to już przez Sekretarza Generalnego w innym miejscu zostało ogłoszone zostałem poproszony o bycie... zaraz jak to tam nazwano
Ekspertem ds. SPM no więc i jestem. Nie chcąc robić bałaganu w innych, oficjalnych działach forum post, a zarazem temat, powstaje tutaj.Tak więc Wasze Ekscelencje jest mi niezmiernie miło, że mogę się tu z Wami przywitać. Większość z Was mnie w ogóle nie zna- co z resztą wcale mnie nie dziwi- parę osób może mnie kojarzyć z tegorocznego Szczytu OPM, a reszta mnie będzie miała okazję poznać teraz. By nie być kompletnie anonimowym (choć i tak już wiadomo, że do niedawna byłem Podkanclerzym Rządu Jego Książęcej Mości w Księstwie Sarmacji, że jestem z Warszawy, a osoby które widziały film ze Szczytu na stronie Rzeczpospolitej to nawet wiedzą jak wyglądam (-) Mikołaj hr. Wiśnicki Kanclerz Sarmacji. |
|||
|
07.09.2010, 01:51
|
|||
|
|||
|
Witam Państwa !
Jako, że jestem młodym wilkiem na tej łajbie zwanej ,,mikronacją" wolałbym nie wchodzić w konflikty ze starymi wyjadaczami chleba i godnie reprezentować w przyszłości swój kraj. A propos mego kraju, jestem Królem Królestwa Wurstlandii, zwą mnie Markusem I Vilanderem (przydomek: Mściwy Padalec, groźnie brzmi, ale na ogół jestem łagodny). Wpadłem się tutaj przywitać, bo znużenie mnie bierze od tego czekania za raportem SG. Witajcie członkowie i nie członkowie OPM-u. |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc

![[Obrazek: cooltext5_hhapeqr.gif]](../../s2.ifotos.pl/img/cooltext5_hhapeqr.gif)