|
Strona WWW
|
|
24.10.2010, 20:53
|
|||
|
|||
|
Strona WWW
W tym temacie chciałbym zadać podstawowe pytanie
![]() Czy ktokolwiek z Państw Członkowskich bądź też Rady Naukowej byłby w stanie sporządzić dla AD stronę internetową? Ostatnimi czasy żaden z dobrze znanych mi webmasterów nie dysponuje takim nakładem wolnego czasu, jaki pozwalałby na stworzenie nam przyzwoitej strony. Stąd musimy rozszerzyć nieco horyzonty poszukiwań
(-) Książę Michael diuk von Lichtenstein h. Wąż Podkanclerzy Rządu JKM Minister Spraw Zagranicznych |
|||
|
27.10.2010, 10:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.10.2010 10:08 przez Otto von Rutelheld.)
|
|||
|
|||
|
RE: Strona WWW
Zajmę się tym, jeno potrzebuję dostępu do plików jednego ze skryptów w bazie FTP Organizacji. Uhm, szkoda, że 2 miesiące poszły w plecy...
Może warto zacząć już coś robić, strona będzie w tedy rosła obok rozpoczętych projektów |
|||
|
27.10.2010, 12:54
|
|||
|
|||
(24.10.2010 20:53)Michael von Lichtenstein napisał(a): W tym temacie chciałbym zadać podstawowe pytanie Wasza Ekscelencjo! Republika Wirtualnego Świata nie przynależy do międzynarodowej organizacji Polskich Mikronacji, jednakże jeżeli WE wyrazi chęć to służby informatyczne przy Prezydencie Republiki Wirtualnego Świata z chęcią dobrowolnie i bezwarunkowo, mogą zająć się sporządzeniem strony dla Państwa Kościelnego Rotrii. Pozdrawiam! mgr net. Kryspin van Buuren Zastępca Sekretarza Generalnego OPM |
|||
|
27.10.2010, 16:53
|
|||
|
|||
|
Na Miłość Boską..... Przyszło i już się panoszy wszędzie. Polecam doczytać dokładniej, albo po prostu spytać kogoś via PW o co chodzi, a na przyszłość więcej pomyślunku, a nie klepanie w klawiaturę.
Tu chodzi o RADĘ NAUKOWĄ działającą pod Organizacją Polskich Mikronacji, nie stronę Ło...Rotrii |
|||
|
27.10.2010, 17:36
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.10.2010 17:36 przez Kryspin van Buuren.)
|
|||
|
|||
(27.10.2010 16:53)Otto von Rutelheld napisał(a): Na Miłość Boską..... Przyszło i już się panoszy wszędzie. Polecam doczytać dokładniej, albo po prostu spytać kogoś via PW o co chodzi, a na przyszłość więcej pomyślunku, a nie klepanie w klawiaturę. Wasza Ekscelencjo, Wiem, że JŚ Celestyn I poszukuje osoby która wykona nową stronę dla Państwa Kościelnego Rotria, a korzystając z okazji i nie zakładając nowego tematu - wyraziłem chęć wykonania strony zgodnie z oczekiwaniami Jego Świątobliwości. Będzie i potrzeba to nie widzę przeciwskazań wykonania również strony dla Akademii Dyplomatycznej. Serdecznie pozdrawiam! mgr net. Kryspin van Buuren Zastępca Sekretarza Generalnego OPM |
|||
|
27.10.2010, 18:01
|
|||
|
|||
|
Od takich spraw jest Prywatna Wiadomość dostępna jak mniemam dla każdego, nie forum Rady Naukowej.
|
|||
|
27.03.2011, 13:22
|
|||
|
|||
|
Zgodnie z przedstawionym przeze mnie planem działalności jako Kanclerza Akademii Dyplomatycznej, zwracam się z zapytaniem do Waszych Ekscelencji: czy ktoś z reprezentantów, czy też w ogóle jakiś informatyk jest w stanie wykonać stronę Akademii Dyplomatycznej? Przede wszystkim zależy mi na jej prezencji. Strona musi wyglądać przyzwoicie. Jeśli zaś chodzi o jej techniczną obsługę, w razie gdyby nie było możliwości stworzenia panelu administracyjnego umożliwiającego łatwe dodawanie materiałów, zaznaczam, iż znam pewne skromne podstawy tworzenia stron internetowych, w związku z czym wykłady mogę dodawać osobiście nawet bez panelu (o ile otrzymam dostęp do serwera OPM lub też ktoś zadeklaruje gotowość przesyłania na serwer aktualizowanych przeze mnie plików).
Zaznaczam, iż bardzo zależy mi, aby osoba, która zadeklaruje się wykonać stronę, wywiązała się z tego obowiązku. Ze swej strony zapewniam, że zawsze będę gotów na konsultacje w tej sprawie, tak więc twórca nie zostanie całkiem sam. Na ile potrafię - jestem mu gotów pomóc. Z góry dziękuję za zgłoszenia! |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc