|
Valencia Expo 2011
|
|
11.05.2011, 01:03
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.05.2011 19:02 przez Norbert I Catalan.)
|
|||
|
|||
Valencia Expo 2011
![]() Generaliat Wspólnoty Walencji, Alkad Dystryktu Stołecznego Walencji, Rząd Centralny Królestwa Skarlandu, Mają zaszczyt zaprosić Wszystkie Państwa Członkowskie OPM do wzięcia udziału w Wystawie Mikroświatowej 2011 (Valencia Expo 2011). Podczas trwania wystawy odwiedzający przyznają złotego, srebrnego i brązowego Vluvi'ego dla trzech najlepszych pawilonów. Ta Wystawa Mikroświatowa wprowadza po raz pierwszy: maskotkę o imieniu Vluvi, którą możemy zobaczyć tu: http://www.expo2011.skarland.vot.pl/?page_id=59, a także wprowadzeniu wolontariatu. Wolontariusze w tegorocznej Wystawie Mikroświatowej zajmować się będą promocją EXPO w kraju, w którym aktywnie działają, a także mogą bezpośrednio na stronie, forum, liście dyskusyjnej swojej Mikronacji zamieszczać informację, sprawozdania z aktualnych wydarzeń na Valencia Expo 2011. Wolontariusze Valencia Expo 2011 występują pod hasłem: "Twój Kraj, Nasze Expo", oczywiście przez "Nasze Expo" należy rozumieć Wystawę WSZYSTKICH Państw Wirtualnych biorących w niej udział. Innym hasłem VLC Expo 2011 jest: ¡Ciudad de Ritmo! czyli Miasto Rytmu!. ZAPRASZAMY OSOBY CHĘTNE DO UDZIAŁU W WOLONTARIACIE! ZAPRASZAMY WSZYSTKIE PAŃSTWA DO WZIĘCIA UDZIAŁU W WYSTAWIE! iEXPO Dodatkowe informacje można uzyskać pisząc do mnie na PW lub GG: 9634963 Strona Główna Wystawy Mikroświatowej 2011 Plan Wystawy Mikroświatowej 2011 REGULAMIN - PRZECZYTAJ KONIECZNIE WOLONTARIAT |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc

![[Obrazek: expo-logo-300x215.png]](../../www.expo2011.skarland.vot.pl/wp-content/uploads/2011/05/expo-logo-300x215.png)