Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kancelaria Herolda Wielkiego
Wszystkich, którzy otrzymali awans, prosimy składać tutaj wnioski o aktualizację herbów. Poza x. Zabierajem, który opracował sobie samodzielnie nowy herb.
(-) Mikołaj kardynał Dreder
Dziekan Kolegium Kardynalskiego
Gonfaloniere Wojsk Patriarszych
Odpowiedz

Autorem mojego herbu jest niezawodny Magnus von Graudenz z Księstwa Sarmacji którego serdecnzie pozdrawiam!
ks. bp Stanisław Wieniawa OSI

[Obrazek: 100664266041852414.jpg]
Odpowiedz

(14.04.2020, 09:05:22)Pius Leon II napisał(a): Wszystkich, którzy otrzymali awans, prosimy składać tutaj wnioski o aktualizację herbów. Poza x. Zabierajem, który opracował sobie samodzielnie nowy herb.

Przypominamy o obowiązku aktualizacji herbów! Wink
Odpowiedz

Oto mój zaktualizowany herb Wink Publikuję tu by do herbarza był.
[Obrazek: converted]
(~) Taddeo von Hippogriff-Piccolomini
Odpowiedz

W związku z tą jakże niespodziewaną nominacją, wnoszę o wykonanie herbu uwzględniającego nominację biskupią. Jednocześnie dostrzegając, że czasem mamy problemy z niewczytującymi się herbami (jak w moim przypadku) czy forum rotryjskie posiada jakąś galerię plików, w którą można by było wczytywać herby, obrazki, by nie ginęły? Taki luźny pomysł mi się nasunął...
[Obrazek: 5tcreVe.png]
Odpowiedz

Herb działa, drogi Bracie. Edytując profile użytkowników, tj. głównie podczas zmiany rangi na forum, sygnaturka gubi pierwotne ustawienia i przestawia się na rozmiar herbu w opisie równy 0x0 pikseli. Wystarczy, że Brat edytuje te ustawienia (polecamy 120 szerokość) i herb się pojawi. 

Czy tarcza ma być taka co w dotychczasowym herbie?
Odpowiedz

Tak. Co do napraw, rozumiem, jednak chętnie bym się dowiedział, czy forum rotryjskie takie udogodnienie posiada lub da się to zaimplementować?
[Obrazek: 5tcreVe.png]
Odpowiedz

Oczywiście, że tak. Herby patriarsze są wgrane na serwer.
Odpowiedz

Nadrabiając zaległości wynikłe z przewlekłej REALIOS-20, która dopadła nas w ostatnim tygodniu, nadrabiamy zaległości w heraldyce. Jednocześnie informujemy, że od tej pory herby będą hostowane na naszym serwerze. W tym poście będą widoczne herby biskupa Adalbertusa oraz biskupa Dmowskiego, dodatkowo na serwerze jest już nasz herb patriarszy, herb kardynała Sieniawskiego oraz (chyba) de Mediciego. Kolejne herby będą modyfikowane i sukcesywnie wgrywane na serwer; chyba, że autor herbu nie życzy sobie tego - biorąc pod uwagę, że część z Was korzysta z sarmackiej heroldii. Jeśli tak, to prosimy o informację.

[Obrazek: bpdmowski.png] [Obrazek: bpadalbertus.png]
Odpowiedz

Mój herb można również wgrać na nasz serwer. Korzystam z usług Herolda w Sarmacji, bo podobają mnie się bardzo jego produkty.
(~) Taddeo von Hippogriff-Piccolomini
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Silnik forum © MyBB 2002-2026 Polskie tłumaczenie © MyBB PL 2007-2026 Styl © iAndrew 2016-2026 Edit © Axwell 2017-2026