Tropicana Reaktywacja Strona Główna Tropicana Reaktywacja
Ofiszal forum of Tropicana reaktywejszyn.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UĹźytkownicyUĹźytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Tropicana TV
Autor Wiadomość
Mateusz Morawiec 

Wysłany: 2007-10-19, 16:53   Tropicana TV  

Mój pomysł:
Założyłbym regularny, przypuśćmy cotygodniowy serwis informacyjny TTV, nadający wiadomości z regionu i z całej Sarmacji. Informacje trafiałyby do wszystkich regionów, gdyż dotyczyły by również ich samych, jednak obowiązkowe newsy o Tropicanie, ułatwiłyby rozpowszechnianie jej dobrego imienia.
Potrzebuję jednak pomocy. Samo przygotowanie programu nie będzie dla mnie problemem, nie orientuję się jednak jeszcze wystarczająco dobrze w kwestiach prawnych, gdzie pomysł muszę zgłosić by został przyjęty i zaakceptowany, co i jak. Gdyby ktoś mógł udzielić mi porad prawnych byłbym wdzięczny. Ponieważ również miało by to być duże przedsięwzięcie, które z czasem, kto wie, mogłoby rozrosnąć się do skali Telewizji Tropikańskiej, z wieloma programami, proponuję założyć oddzielną Tropikańską podstronę internetową, grafiką nawiązującą do naszego regionu, w której znalazłby się przegląd wszystkich poprzednich serwisów, a w przyszłości również innych programów. W posługiwaniu się skryptami i tym podobnymi też niestety dobry nie jestem, więc i tu niezbędna by mi była Wasza pomoc.
W razie czego proszę o kontakt tutaj, na PW lub pod numerem GG 7943461

Odpowiedz do tematu