![]() |
|
Dlaczego byłem legalnym prezydentem w ZP oraz mit dyktatury - Wersja do druku +- Cesarstwo Insulii (http://www.zpviw.ct8.pl/forum) +-- Dział: Społeczeństwo (http://www.zpviw.ct8.pl/forum/forumdisplay.php?fid=114) +--- Dział: Dyskusje (http://www.zpviw.ct8.pl/forum/forumdisplay.php?fid=124) +--- Wątek: Dlaczego byłem legalnym prezydentem w ZP oraz mit dyktatury (/showthread.php?tid=682) |
RE: Dlaczego byłem legalnym prezydentem w ZP oraz mit dyktatury - Mateusz Żmigrodzki - 07 Jan 2022 Boże, jacy wy jesteście głupi... Minęło już kilka lat, a wy wciąż rozpętujecie gównobórze o to, kto kogo tutaj zgwałcił, kto kogo tutaj kogo wyruchał, kto był tyranem, a kto wielkim ucieśnionym. Wiem, że ta dyskusja mnie kompletnie nie dotyczy, ale na tyle budzicie we mnie litość, że mam dla was pewną radę, sugestię: zamiast prowadzić takie jałowe dyskusje, weźcie zajmijcie się swoimi państwami. Gdybyście te dwadzieścia poprzednich postów przeznaczyli na rozwój waszego państwa, to byłoby to o wiele bardziej pożyteczne niż ta bezsensowna dyskusja, która prędzej wam garba przyprawi niż pożytku. RE: Dlaczego byłem legalnym prezydentem w ZP oraz mit dyktatury - Aleksander Novak - 07 Jan 2022 Ja tam lubię podyskutować. RE: Dlaczego byłem legalnym prezydentem w ZP oraz mit dyktatury - Mateusz Żmigrodzki - 07 Jan 2022 (07 Jan 2022, 21:52)Aleksander Novak napisał(a): Ja tam lubię podyskutować. Taaa... Ty po prostu lubisz wku...ać ludzi. RE: Dlaczego byłem legalnym prezydentem w ZP oraz mit dyktatury - Aleksander Novak - 07 Jan 2022 Nikt ci nie każe tu przebywać. RE: Dlaczego byłem legalnym prezydentem w ZP oraz mit dyktatury - Joahim von Ribertrop - 07 Jan 2022 No nie żeby coś, ale każdy woli gdy jego historia jest jasna. Więc my tu próbujemy te niejasności historii wyjaśnić. RE: Dlaczego byłem legalnym prezydentem w ZP oraz mit dyktatury - Fatima Marcjan-Chojnacka - 07 Jan 2022 (07 Jan 2022, 21:39)Mateusz Żmigrodzki napisał(a): Boże, jacy wy jesteście głupi... Minęło już kilka lat, a wy wciąż rozpętujecie gównobórze o to, kto kogo tutaj zgwałcił, kto kogo tutaj kogo wyruchał, kto był tyranem, a kto wielkim ucieśnionym. Wiem, że ta dyskusja mnie kompletnie nie dotyczy, ale na tyle budzicie we mnie litość, że mam dla was pewną radę, sugestię: zamiast prowadzić takie jałowe dyskusje, weźcie zajmijcie się swoimi państwami. Gdybyście te dwadzieścia poprzednich postów przeznaczyli na rozwój waszego państwa, to byłoby to o wiele bardziej pożyteczne niż ta bezsensowna dyskusja, która prędzej wam garba przyprawi niż pożytku. +1 RE: Dlaczego byłem legalnym prezydentem w ZP oraz mit dyktatury - August de la Sparasan - 08 Jan 2022 (07 Jan 2022, 21:39)Mateusz Żmigrodzki napisał(a): Boże, jacy wy jesteście głupi... Minęło już kilka lat, a wy wciąż rozpętujecie gównobórze o to, kto kogo tutaj zgwałcił, kto kogo tutaj kogo wyruchał, kto był tyranem, a kto wielkim ucieśnionym. Wiem, że ta dyskusja mnie kompletnie nie dotyczy, ale na tyle budzicie we mnie litość, że mam dla was pewną radę, sugestię: zamiast prowadzić takie jałowe dyskusje, weźcie zajmijcie się swoimi państwami. Gdybyście te dwadzieścia poprzednich postów przeznaczyli na rozwój waszego państwa, to byłoby to o wiele bardziej pożyteczne niż ta bezsensowna dyskusja, która prędzej wam garba przyprawi niż pożytku. ZP było państwem trzech idiotów-załozycieli. Insulia jest państwem trzech idiotów-załozycieli i Cesarza. A poza tym sprzeczamy się o to dopiero niecałe dwa lata, litości nam nie trzeba (bo i bodaj nigdy nie okazano), a wszystkie te posty służą państwu. Najjaśniejsza aktywność, czyż nie? Choć ja akurat skończyłem. Napisałem, co chciałem, czekam na pozwy. |