List otwarty do Pana który aktualnie rządzi Cesarstwem Insulii

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
List otwarty do Pana który aktualnie rządzi Cesarstwem Insulii
No właśnie, ten Pan Harlin powyżej to mądry człowiek.

A więc, szanowne państwo:
Cytat:Jestem zaniepokojony zarówno nieobecnością Cesarza
I co w związku z tym ma niby zrobić reżim? Zakazać Cesarzowi reala?
Cytat:jak i nieaktywnością obecnej pańskiej władzy
Moja władza jak najbardziej jest aktywna. To, że wbrew woli kulegi petenta nie spami milionem postów na sekundę tylko obmyśla pewne działania o wiele bardziej ją interesujące niż ww. spamienie, to nie reżimu broszka. Reżim nie ma na imię Spamton.
Cytat:Od kilku miesięcy po Cesarzu słuch zaginął
Sami jesteście "słuch zaginął". Każdy kto siedzi na Discordzie doskonale wie, iż nasz Cesarz otrzymał szlaban na korzystanie z elektroników w czasie tygodnia. To że w czasie weekendu go nie ma? No przepraszam bardzo, jakby wam dawali komputry i telefony tylko na weekend to co byście woleli robić: siedzieć i zajmować się jakąś bandą zjebów w jakiejś internetowej społeczności czy Robić Rzeczy?
Cytat:zaś o przejęciu przez Pana władzy dowiedziałem się za pośrednictwem prywatnych korespodencji
To już petenta problem, że foruma nie czyta. Informacja o wprowadzeniu stanu szczególnego wraz z odwołaniem do odpowiedniego fragmentu Konstytucji mówiącego, że przejmuję władzę jak najbardziej na forumie była.
Cytat:W związku z tym wszystkim, żądam oficjalnego oświadczenia władz Cesarstwa Insulii w tej sprawie
Nie.
Cytat:Dyplomacja upadła
Żeby upaść, rzecz musi być. Dyplomacji w tym kraju nie było nigdy.
Cytat:Inicjatywy, jakie powinny władze podejmować, nie istnieją
...a masło jest maślane.
Cytat:Nie ma też oficjalnej informacji, kto zajmuje funkcję p.o Cesarza
Bo nie ma takiej osoby.

NiePozdrawiam
Joahim von Ribertrop
Kanclerz Cesarstwa Insulii
(-)Joahim von Ribertrop
Pokojówka Jej Cesarskiej Mości, Kanclerz Cesarstwa Insulii
Dumny Przywódca Voxlandzkiego Stowarzyszenia Ochrony I Propagowania Wielkich I Zaszczytnych Tradycji Monarchistycznych
  Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: List otwarty do Pana który aktualnie rządzi Cesarstwem Insulii - przez Joahim von Ribertrop - 14 Apr 2022, 15:58

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości