Wnioski

• 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wnioski
Zrealizowano.
(-)Joahim von Ribertrop
Pokojówka Jej Cesarskiej Mości, Kanclerz Cesarstwa Insulii
Dumny Przywódca Voxlandzkiego Stowarzyszenia Ochrony I Propagowania Wielkich I Zaszczytnych Tradycji Monarchistycznych
  Odpowiedz
Mam problem.
Moja sygnatura się nie wyświetla w ogóle. Wcześniej nie mogłem jej nawet ustawić, bo brakowało mi rangi. Teraz ją sobie ustawiłem i próbuję dodawać pod postami, ale się nie wyświetla nawet jak zaznaczę, żeby była.
[Obrazek: pod.png]
/ <3 / Voxland i Westland
  Odpowiedz
Spojrzę na to. Albo zaraz z telefonu, albo rano z kompa. Jak nic nie wykminię to popołudniu idziemy truć dupe Novakowi.
(-)Joahim von Ribertrop
Dumny Przywódca Voxlandzkiego Stowarzyszenia Ochrony I Propagowania Wielkich I Zaszczytnych Tradycji Monarchistycznych
  Odpowiedz
Dobra, znalazłem źródło problemu. Z jakiegoś powodu w ustawieniach było, że osoby w grupie "Obywatel" do której kulega należy nie mogą ustawiać sobie własnej sygnatury. Teraz włączyłem im tą możliwość. Powinno działać.
(-)Joahim von Ribertrop
  Odpowiedz
A to dziwne.
(-) Aleksander Novak
Sлava SRV! Rēpuблisтanē! Sлava Voksлanдē! Iмpērē Insuлē!
  Odpowiedz
No bardzo, zwłaszcza że jakoś będący w tej samej grupie August jeszcze nie tak dawno sygnaturę miał...
(-)Joahim von Ribertrop
  Odpowiedz
Po dziesięciu minutach udało mi się aktywować nowego plugina wgranego niedawno (albo i dawno? Nie pamiętam) umożliwiającego dziękowanie użytkownikom za ich posty. Mam nadzieję, że u wszystkich działa poprawnie.

A teraz takie pytanie do kulegi @Aleksander Novak . Widzę bowiem u kulegi Harlina taki fajny znaczek. I zastanawiam się, czy podobne znaczki można ustawić z poziomu panelu administracyjnego na forum, czy jest to jednak coś edytowanego przez FTP?
(-)Joahim von Ribertrop
  Odpowiedz
To ja zrobiłem dla testu. Takie znaczki mają być dla każdego urzędu i narodowości w Insulii.
[Obrazek: pod.png]
/ <3 / Voxland i Westland
  Odpowiedz
Aaaaaaaa.

Dziękuję ugłem za tą wypowiedź.
(-)Joahim von Ribertrop
  Odpowiedz
Jak coś to zmieniłem ustawienia działu "Archiwum" ustawiając go jako dział zamknięty.
(-)Joahim von Ribertrop
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości