Wielka I Wolna Elekcja Na Tron Voxlanfzki

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wielka I Wolna Elekcja Na Tron Voxlanfzki
Wielce Szanowni Państwo!
     Pozwólcie, że Wam się przedstawię. Nazywam się Kamiljan de Harlin z rodu Wespucci. Urodziłem się 11 lipca 2017 roku w baridyjskiej Almerze, ówczesnym kraju koronnym Sarmacji. Jestem aktywny politycznie od grudnia 2017 roku z dłuższymi i krótszymi przerwami. Najwięcej czasu spędziłem w mojej ojczyźnie, Unii Trzech Narodów i jej następcy – Federacji Nordackiej, do których nadal jestem silnie przywiązany pomimo ich rozpadu.

W mikroświecie jestem zwolennikiem zmian, jakkolwiek drastyczne by one nie były. Wirtualne państwa w obecnej formie nie utrzymają się długo – uważam, że potrzebują one zmiany swojej formy. Nie boję się podejmowania korzystnych decyzji, nawet jeśli są one niepopularne. Bardziej niż na poparciu społecznym zależy mi na prosperity, mogę mieć więc duży problem z wygraną tej elekcji. Mimo to zdecydowałem się zgłosić się do niej.

Niektórzy mogą uważać to za żart, inni za próbę zdobycia jak największych wpływów, a jeszcze inni za próbę integracji krajów Insulii. Możecie wierzyć w jaką chcecie wersję, ale ja stawiam na zmiany. Startuję w tej elekcji, by przełamać marazm, wykreować zupełnie nowe sytuacje i doświadczenia, zaburzyć dawny i stały porządek sił. 

Niezwykle ważną wartością jest to, aby kraj zmieniał się i dopasowywał do nowych realiów, a nie tkwił ciągle w tym samym punkcie. Mój priorytet stanowi zmiana sama w sobie, bo motywuje ona innych do obserwacji. Spojrzenie człowieka przykuwają obiekty ruchome, nie statyczne. Dlatego jako sposób na przesunięcie środka ciężkości tak, aby państwo przestało chylić się ku przepaści, proponuję wybór innowacyjnego, wierzącego w postęp i płynność rzeczywistości władcy – mnie.
  Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Wielka I Wolna Elekcja Na Tron Voxlanfzki - przez Kamiljan de Harlin - 14 Apr 2022, 15:31

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości