Historia internetowa ZPViW

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Historia internetowa ZPViW
>Traktat został zawarty bez obecności króla ZP z którym nie dało się skontaktować mimo pilności sytuacji.
No ale w 5 minut się nie skontaktujesz z Joahimem który w weekendy idzie do piwnicy a w tygodniu dwa razy zagląda.

>Próbował on nadzorować proces czasowej "inkubacji" ZP w ZKRM do czasu "dorośnięcia" do niego Federacji Nordackiej.
Kłamstwo. Nie było niczego takiego, teraz się z tego tłumaczysz.

>Było to jednak utrudniane przez Aleksandra Novaka, dotąd wielkiego działacza patriotycznego, który częściowo zmanipulowany przez władze FN przeszedł na ich stronę.
August wtedy nigdy mi nie powiedział że specjalnie tak zrobił by nie wyrzucić ZPViW z FN, ale jak wiemy ZPViW nie było zagrożone wyrzuceniem, tego szansa była taka duża jak wyrzucenie chociażby Volkianu, ale nawet biorąc pod uwagę że August nie wiedział o tym lub został zmanipulowany, to przeszłem na strone wolności dla ZP a nie na strone władz FN.

>August de la Sparasan został nielegalnie obalony a władza prezydencka trafiła do Aleksandra Novaka, który rozpoczął swoją wspieraną przez władze FN dyktaturę.
No tak, moja władza zawsze nielegalna ale Joahima już w pełni legalna.
(-) Aleksander Novak
Sлava SRV! Rēpuблisтanē! Sлava Voksлanдē! Iмpērē Insuлē!
  Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Historia internetowa ZPViW - przez Aleksander Novak - 28 Jan 2021, 10:54

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości