[PANEL] Kolejny krok w integracji Nordaty

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[PANEL] Kolejny krok w integracji Nordaty
Szanowni,

Nie zdążyłem się wcześniej wypowiedzieć, a pewnie wszyscy oczekiwali narzekającego i wkurzającego de la Sparasana. Niemniej obserwuję całość od pewnego czasu i mam pewne spostrzeżenia. Mówi się o załagodzeniu osobistych sporów, ale jednocześnie widać, że jest to trudne, bo pierwsze wzajemne "opryskliwości" mamy już za sobą, a nawet, pozwolę sobie stwierdzić, niemożliwe, jako, że osobiste animozje były, są i będą, a to przecież one w gruncie rzeczy kształtują mikroświat. Oczywiście to tylko moja opinia, niemniej wszystko sprowadza się w gruncie rzeczy do masowej przeprowadzki na jedno forum, żeby tam potem wyszły afery. Pamiętam dobrze 20 i 21 stycznia, nadal zbyt dobrze, by wyzbyć się pewnych uprzedzeń. Jednocześnie łagodzenie animozji i sporów zajmuje zwykle sporo czasu, a jak wszystko będzie się ślamazarzyć, to Nordata nigdy się nie zjednoczy. Żeby jednak było jasne: jestem w pewnym stopniu pannordatystą, ale głównie w duchu, bo jak się przekonałem, faktyczna realizacja tego jest co najmniej kłopotliwa.
August de la Sparasan
Sagan Amatorii
  Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: [PANEL] Kolejny krok w integracji Nordaty - przez August de la Sparasan - 08 Sep 2021, 17:07

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości