Wielki Plan Rewitalizacji

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DEBATA
 Wielki Plan Rewitalizacji
Cytat:Jak doszło do tego że bez wiedzy Obywateli, konsultacji z nimi i wreszcie wiedzy o tym Króla uchwalono traktat który od początku był niezgodny z wszystkimi prawami, i nikt się o to nie bił przez długi czas prócz mnie.
Za Prezydenta mieliśmy człowieka który nie umiał poprawnie ocenić sytuacji.
Cytat:Joahim na początku, miał kompletne wywalone na to a był głową państwa, że państwo poddało swoje istnienie komuś innemu.
Owszem, miałem. Bo w przeciwieństwie do ciebie wolałem się skupić na rozwoju Voxlandu niż prowadzić gówno dającą wojnę.
Cytat:Dopiero później przyznał że nie pamięta by składał podpisu w tym szabrowniczym traktacie.
Weź tu teraz nie uprawiaj propagandy pod tezę. Jeszcze tego samego dnia stwierdziłem, że nie podpisałem tego, co jest udokumentowane na forum Winkulii (wprawdzie zepsuły się załączniki, ale post jest).
Cytat:Federacja Nordacka upadła przez jej system i niekompetencje władzy ZP a nie przeze mnie.
Widzę że ciąg przyczynowo-skutkowy jest chyba tobie nieznany. Czemu upadło FN? Bo odeszło ZKRM. A czemu odeszło ZKRM? Ano między innymi przez ciebie i twoje czepianie się. Nikt problemu nie miał, tylko ty.
Cytat:Ostatnią próbą była Konfederacja Pollińska która się rozpadła.
Tak, zaproszenie Westlandu było najgorszym pomysłem w jej dziejach.
Cytat:To zbyt ryzykowne by zapraszać kogo popadnie do państwa.
Okej, czyli Prezydent obraża obywateli. No cudny start.
Cytat:A joahima nie rozumiem jak mógł w niektórych sprawach z nim współpracować.
Ryj jebany hipokryto.
  Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Wielki Plan Rewitalizacji - przez Kamiljan de Harlin - 26 Mar 2021, 01:46
RE: Wielki Plan Rewitalizacji - przez Joahim von Ribertrop - 28 Mar 2021, 01:18

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości