Historia internetowa ZPViW

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Historia internetowa ZPViW
Spodziewałem się krytyki, jednak nie skierowanej na to, co tłumaczyłem już wiele razy. Niestety pogląd profederacyjny zwyciężył. Smutne, ale nie będę nikogo na siłę przekonywał do prawdy. W końcu "prawda zwycięża" to tylko frazes hipokrytów. W zasadzie to ciekawe, że jestem tak określany. Widzę, że wola ludu jest i przeciwko mnie, i za mną. Dobrze, że inni mają odmienne zdanie, a nie chcę powodować konfliktów. ZP odbudowane, co było możliwe do spełnienia, spełniłem. Udowodnienie prawdy niestety jest jak widać niemożliwe. Nie chciałem nikomu zawadzać, tylko pokazać, jak było faktycznie. Nie udało mi się, porażkę przyjmuję z pokorą. Spełniłem zatem wszystko, co mogłem z tego, czego chciałem. Teraz mogę usunąć się w cień. Jeśli cały ten wywód zostanie skwitowany rzymskim zapisem liczby 490, to trudno, tak samo może być stwierdzone "Nareszcie ten hipokryta odchodzi, lepiej nam bez niego". Nie wątpię. Dlatego właśnie tu, z miejsca, zrzekam się wszystkich pełnionych stanowisk, wycofuję swoją kandydaturę na prezydenta i składam posiadane przeze mnie obywatelstwa. Miło było, choć mój powrót był chyba zbędny. Poradzilibyście, poradzicie sobie beze mnie, jestem tego pewien. A teraz możecie się cieszyć. Również wy, Winkulijczycy, doskonale wiecie o kim mówię.
August de la Sparasan
Sagan Amatorii
  Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Historia internetowa ZPViW - przez August de la Sparasan - 28 Jan 2021, 13:33

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości