![]() |
|
Za jakim Bialeńczykiem najbardziej tęsknisz? - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/noweforum) +-- Dział: Życie w Bialenii (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/noweforum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/noweforum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Wątek: Za jakim Bialeńczykiem najbardziej tęsknisz? (/showthread.php?tid=3172) |
RE: Za jakim Bialeńczykiem najbardziej tęsknisz? - Tymoteusz Dostojewski - 20-02-2022 Może dojdzie do odrodzenia Jahołdajewszczyzny. RE: Za jakim Bialeńczykiem najbardziej tęsknisz? - Eddard Noqtern - 20-02-2022 Z wymienionych wcześniej to najchętniej widziałbym oczywiście powrót Fryderyka - wybitnego bialeńskiego polityka i wiceprezydenta oraz Macieja Kamińskiego, który był jakby nie patrzeć filarem Bialenii. A z osób niewymienionych - Thomas van der Lis. Mam nadzieję, że kiedyś wróci i znów będziemy mogli współpracować z Tomkiem
RE: Za jakim Bialeńczykiem najbardziej tęsknisz? - Adam Aleksander II - 20-02-2022 Nie mam z nią kontaktu, trzeba by poszukać, czy ma gdzieś wpisane GG, albo Andrzeja się zapytać, ja to z nią tylko konspirowałem i stołki brałem... znaczy zmuszano mnie do tego. RE: Za jakim Bialeńczykiem najbardziej tęsknisz? - Karol Medycejski - 20-02-2022 (20-02-2022 19:30)Eddard Noqtern napisał(a): A z osób niewymienionych - Thomas van der Lis. Mam nadzieję, że kiedyś wróci i znów będziemy mogli współpracować z Tomkiem Wracał w ostatnim czasie chyba z pięć razy, za każdym razem żądając natychmiastowego oddania mu stołka trenera i dowództwa floty, by po chwili zniknąć. Najpewniej w tym roku zobaczymy go jeszcze kilkukrotnie. RE: Za jakim Bialeńczykiem najbardziej tęsknisz? - Iwan Pietrow - 20-02-2022 Tylko nie AIDS… Proszę, nie wzywajcie jej. xd RE: Za jakim Bialeńczykiem najbardziej tęsknisz? - Tymoteusz Dostojewski - 20-02-2022 Wiem, moja babcia była przeciwniczką Pana Prezydenta, ale lepiej ją w tym nie naśladować. RE: Za jakim Bialeńczykiem najbardziej tęsknisz? - Andrzej Płatonowicz Ordyński - 20-02-2022 (20-02-2022 19:32)Adam Aleksander II napisał(a): Nie mam z nią kontaktu, trzeba by poszukać, czy ma gdzieś wpisane GG, albo Andrzeja się zapytać, ja to z nią tylko konspirowałem i stołki brałem... znaczy zmuszano mnie do tego.Nie mam z nią żadnego kontaktu. Z tego co wiem, nikt nie ma. RE: Za jakim Bialeńczykiem najbardziej tęsknisz? - Adam Aleksander II - 20-02-2022 Czas zielonej rewolucji nadchodzi, niedługo zabrzmią w złoty róg i powstanie naród bialeński. RE: Za jakim Bialeńczykiem najbardziej tęsknisz? - Tymoteusz Dostojewski - 20-02-2022 (20-02-2022 19:34)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a):(20-02-2022 19:32)Adam Aleksander II napisał(a): Nie mam z nią kontaktu, trzeba by poszukać, czy ma gdzieś wpisane GG, albo Andrzeja się zapytać, ja to z nią tylko konspirowałem i stołki brałem... znaczy zmuszano mnie do tego.Nie mam z nią żadnego kontaktu. Z tego co wiem, nikt nie ma. To szkoda, może kiedyś zachce powrócić do mikroświata. RE: Za jakim Bialeńczykiem najbardziej tęsknisz? - Ametyst Faradobus - 20-02-2022 Jedna z niewielu postaci w mikro, której nie wyśledzono w realu. |