![]() |
|
Nadania lenne [LIPIEC 2019] - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/noweforum) +-- Dział: Życie w Bialenii (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/noweforum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/noweforum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Wątek: Nadania lenne [LIPIEC 2019] (/showthread.php?tid=556) Strony:
1
2
|
Nadania lenne [LIPIEC 2019] - Andrzej Płatonowicz Ordyński - 21-07-2019 Drugovi i drugarice, Po półtora miesiąca nadszedł czas na kolejne nadania lenne. Okres od 8 czerwca był czasem letnim, a więc naturalnie ciężkim dla mikronacji. Dzięki zaangażowaniu nielicznych osób, Bialenia radzi sobie całkiem nieźle. Na pewno nieporównywalnie lepiej niż w analogicznym okresie w zeszłym roku, kiedy to coraz bardziej chyliliśmy się ku upadkowi. Tymi nadaniami chciałbym podziękować tym, którzy pomimo wszystko wspierają Bialenię swoją pracą i aktywnością, w większym lub mniejszym stopniu. Przed nami druga połowa lata, a więc również czas od którego nie oczekujemy wielkiej aktywności. Dlatego też, zanim przejdę do przedstawienia listy, chciałbym podzielić się refleksją, że Bialenia istnieje dzięki osobom, które są tu obecne. Każda osoba, która jest aktywna chociaż od czasu do czasu, robi olbrzymią różnicę. Bialeńczycy, poświęćcie swojej Ojczyźnie chociaż 15 minut dziennie. Skomentujcie bieżące wydarzenia, przyłączcie się do realizowanych inicjatyw, przedstawcie swoje pomysły. Nawet małe, ale systematyczne działania mogą przynieść ogromne rezultaty. 6 folwarków:
Ronon Dex5 folwarków: Ametyst Faradobus 4 folwarki: Ali ibn Abi Talib Bajtuś Bartłomiej Demiatycz Thomas von Lisendorff 3 folwarki: Feliks Spirkin Akrypa Ali Shariati Iwan Pietrow Jan Sapieha Piotr Pawłowicz Dostojewski Polyna 2 folwarki: Irmin-Ward Karol Medycejski 1 folwark: Erik Otton von Hohenburg Ferdynand Dugosz Grzegorz Szarak Jan Lubomirski-Dostojewski Kamiljan Harlin Kaspar Waksman Leszek Roskohard Ryszard Maj RE: Nadania lenne [LIPIEC 2019] - Bajtuś - 21-07-2019 Czy rejestr nadań n stronie został zaktualizowany, czy ja mam dodać te nadania ? RE: Nadania lenne [LIPIEC 2019] - Andrzej Płatonowicz Ordyński - 21-07-2019 Już zaktualizowałem. Szybko i wygodnie się to robi z Twoim systemem.
RE: Nadania lenne [LIPIEC 2019] - Ali ibn Abi Talib - 21-07-2019 Dziękuję za nadania 3 folwarki niczym Allah w 3 osobach ! RE: Nadania lenne [LIPIEC 2019] - Bajtuś - 21-07-2019 Ja także dziękuję
RE: Nadania lenne [LIPIEC 2019] - Feliks Spirkin - 21-07-2019 Również dziękuję za nadane mi folwarki.
RE: Nadania lenne [LIPIEC 2019] - Bartłomiej Demiatycz - 21-07-2019 Przyłączam się do chóru i dziękuję za wyróżnienie oraz nadane folwarki. RE: Nadania lenne [LIPIEC 2019] - Ronon Dex - 21-07-2019 Dziękuję za docenienie moich działań w RB i nadanie aż 6 folwarków. RE: Nadania lenne [LIPIEC 2019] - ʿĀlija zawdżat Akrypa - 21-07-2019 No. Jeszcze tylko jakieś 16,5 roku shitpostowania w Bialenii, i katechona mam w kieszeni. RE: Nadania lenne [LIPIEC 2019] - Janek Sapieha - 22-07-2019 Dziękuję za folwarki. Jiii-ha! |