• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nadania lenne [LIPIEC 2019]
Drugovi i drugarice,

Po półtora miesiąca nadszedł czas na kolejne nadania lenne. Okres od 8 czerwca był czasem letnim, a więc naturalnie ciężkim dla mikronacji. Dzięki zaangażowaniu nielicznych osób, Bialenia radzi sobie całkiem nieźle. Na pewno nieporównywalnie lepiej niż w analogicznym okresie w zeszłym roku, kiedy to coraz bardziej chyliliśmy się ku upadkowi. Tymi nadaniami chciałbym podziękować tym, którzy pomimo wszystko wspierają Bialenię swoją pracą i aktywnością, w większym lub mniejszym stopniu.
Przed nami druga połowa lata, a więc również czas od którego nie oczekujemy wielkiej aktywności. Dlatego też, zanim przejdę do przedstawienia listy, chciałbym podzielić się refleksją, że Bialenia istnieje dzięki osobom, które są tu obecne. Każda osoba, która jest aktywna chociaż od czasu do czasu, robi olbrzymią różnicę. Bialeńczycy, poświęćcie swojej Ojczyźnie chociaż 15 minut dziennie. Skomentujcie bieżące wydarzenia, przyłączcie się do realizowanych inicjatyw, przedstawcie swoje pomysły. Nawet małe, ale systematyczne działania mogą przynieść ogromne rezultaty. 

6 folwarków:
Ronon Dex

5 folwarków:
Ametyst Faradobus

4 folwarki:
Ali ibn Abi Talib 
Bajtuś
Bartłomiej Demiatycz 
Thomas von Lisendorff

3 folwarki:
Feliks Spirkin 
Akrypa Ali Shariati 
Iwan Pietrow
Jan Sapieha
Piotr Pawłowicz Dostojewski
Polyna

2 folwarki:
Irmin-Ward
Karol Medycejski

1 folwark:
Erik Otton von Hohenburg
Ferdynand Dugosz
Grzegorz Szarak
Jan Lubomirski-Dostojewski
Kamiljan Harlin
Kaspar Waksman
Leszek Roskohard
Ryszard Maj
Czy rejestr nadań n stronie został zaktualizowany, czy ja mam dodać te nadania ?
Już zaktualizowałem. Szybko i wygodnie się to robi z Twoim systemem. Smile
Dziękuję za nadania 3 folwarki niczym Allah w 3 osobach !
Ajatollah Ali ibn Abi Talib
Ja także dziękuję Wink
Również dziękuję za nadane mi folwarki. Smile
Przyłączam się do chóru i dziękuję za wyróżnienie oraz nadane folwarki.
Dziękuję za docenienie moich działań w RB i nadanie aż 6 folwarków.
No.

Jeszcze tylko jakieś 16,5 roku shitpostowania w Bialenii, i katechona mam w kieszeni.
Dziękuję za folwarki. Jiii-ha!

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości