• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wykaz placówek dyplomatycznych
Z drobnym opóźnieniem w Leocji rozdano odznaczenia z okazji pierwszej rocznicy niepodległości. Warto odnotować, że po raz pierwszy nadano najwyższe wyróżnienie tego kraju czyli Order Leocji, a jednym z dwóch pierwszych kawalerów został Ronon Dex. Poza tym pomniejsze odznaczenia otrzymali Karol Medycejski oraz piszący te słowa.

A tak w ogóle to przypominam o trwającym bez przerwy naborze do służby dyplomatycznej. Na chętnych czekają między innymi bardzo atrakcyjne placówki w Dreamlandzie, Sclavinii i Teutonii.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Dziś we Wiedniu przy Michaelplatz 3 otworzyła swe podwoje bialeńska ambasada w Monarchii Austro-Węgierskiej.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

We wszystkich istniejących placówkach opublikowałem informację na temat składu nowej ekipy rządzącej.
Ametyst Faradobus

Brodria to obecnie po prostu "Brodria". A Voxland i Westland to jedno państwo, Zjednoczone Państwo Voxlandu i Westlandu.

EDIT: W złym wątku to napisałem, a teraz nie mogę usunąć. xD
[Obrazek: comment_frnbkLjmwckvCVQGRQj9ZaoncSonzIeg.jpg]
Ametyst Faradobus

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości