• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak było? - sekcja zaników pamięci
Ja cały czas liczę na reaktywację Wurstlandii z Markusem Vilanderem na czele. A Juliette koniecznie powinna zostać jego małżonką. Natomiast co do wyspy Wurstlandii, można zrobić ogólnonordacką krucjatę przeciwko Kiełbasom. Nawrócimy ich na kaddafizm aleksandryzm oświecony pannordatyzm.
> i nawet raz na jakiś czas coś wrzuca

Mówi się, że Leblandia też.

> Albo zamknąć Bialenię

Jestem za. Tow. Maciuś skoordynuje to z zamykaniem Dreamlandu, ja z zamykaniem Wandystanu, parę innych osób się do tego przyłączy, i będziemy mogli od razu zamknąć cały mikroświat.
Zamknięcie większości mirkonacji byłoby bardzo korzystne dla mirkoświata, bo osoby zainteresowane zabawą przestałyby się dzielić na 20 państw. Ale niestety nikt nie chce się przyznać, że już mu nie staje. Dążymy więc do sytuacji "1 mirek - 1 państwo", w sumie już niewiele brakuje.
>Zamknięcie większości mirkonacji byłoby bardzo korzystne dla mirkoświata, bo osoby zainteresowane zabawą przestałyby się dzielić na 20 państw.

To że zgromadzisz 50 idiotów którym się nie chce na 5 forach zamiast na 20 nie znaczy, że szacownym 50 idiotom się zacznie chcieć. Wciąż im się nie będzie chciało, a pewnie niektórym i jeszcze bardziej, bo niektórym się pewnie jeszcze "chce" tylko dlatego, że ma to swoje jedno z 20 forów.
(19-02-2023 22:09)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): Zamknięcie większości mirkonacji byłoby bardzo korzystne dla mirkoświata, bo osoby zainteresowane zabawą przestałyby się dzielić na 20 państw. Ale niestety nikt nie chce się przyznać, że już mu nie staje. Dążymy więc do sytuacji "1 mirek - 1 państwo", w sumie już niewiele brakuje.

A maski będzie trzeba nosić? Big Grin Same impotenty w mikroświecie? Tongue To jest objaw dążenia do wolności, że jakiś Miras dąży do bycia Midasem. Big Grin Big Grin Ucieczka przed dziadami i dziadówami. Tongue Ogólnie, spieprzać dziady i dziadówy! Takie jakieś przemądrzałe kurestwo porosło i chuj wi, czy zostać czy uciekać. Ludź z ludziem wybierają leżenie i łoglądanie, co łekran im wysra. Big Grin

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości