15-07-2021 14:39
Zawsze możesz założyć nowe konto.
Aleksandry już u nas nie ma.
|
Nowa koncepcja polityki zagranicznej
|
|
15-07-2021 14:39
Zawsze możesz założyć nowe konto.
15-07-2021 14:47
Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a):Zawsze możesz założyć nowe konto.Wiem, że mogę, choć przyznam, że jestem co do tego sceptyczny (bo to przecież nie był tylko problem tej nieszczęsnej AIDS)... jak dotychczas wszelkie moje kontakty z Brodrią (w zasadzie od początku) polegały na tym, że ktoś mnie zapraszał czy wręcz prosił o jakąś pomoc, a następnie albo "walił focha", albo wręcz bez nijakiej prowokacji z mojej strony zaczynał zachowywać się wrogo z powodów z zasadzie niezrozumiałych lub wręcz bez powodu.
15-07-2021 18:04
Trochę się w Brodrii pozmieniało i mam nadzieję, że podobne sytuacje nie będą już miały więcej miejsca.
15-07-2021 18:44
Ja mam taką nadzieję, że ten szczyt to będzie coś więcej niż rozmowy bialeńsko-brodryjskie.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,
![]()
15-07-2021 19:07
Też mam taką nadzieję, ale co ja mogę, panie.
15-07-2021 20:29
No już zaprosiłeś ludzi różnych.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,
![]()
19-07-2021 18:01
Dwa komunikaty:
1) w czasie szczytu w Broskwie padła propozycja nadrobienia pewnej kwestii mianowicie włączenia Bialenii w skład Wspólnoty Nordackiej - jako prezydent wyraziłem zainteresowanie i wstępnie także gotowość do akcesu; 2) w ZSKHiW za chwilę ukonstytuuje się nowy rząd, w ramach którego mam zostać osobą odpowiedzialną za całość spraw międzynarodowych, co znacznie uprości kwestię odnowienia traktatu. Będę zatem proponował po prostu ponowne zawarcie umowy z roku 2016, ale rzecz jasna możemy wprowadzić do niej pewne poprawki. Jeżeli macie jakieś sugestie to jestem otwarty. Będę też sugerował takie rozwiązanie, aby ze strony bialeńskiej traktat podpisał Wiceprezydent, a jeżeli chodzi o stronę hirschbersko-weerlandzką to mogę poprosić naszego nowego premiera, Laszka Młynariewa - Premiera Tysiąclecia. prof. dr net. mgr gen. bryg.
![]()
21-07-2021 20:40
Jestem nie na bieżąco, co to Wspólnota Nordacka?
![]() Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB
21-07-2021 20:50
|