• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nowa koncepcja polityki zagranicznej
Zawsze możesz założyć nowe konto. Wink Aleksandry już u nas nie ma.
Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a):Zawsze możesz założyć nowe konto.
Wiem, że mogę, choć przyznam, że jestem co do tego sceptyczny (bo to przecież nie był tylko problem tej nieszczęsnej AIDS)... jak dotychczas wszelkie moje kontakty z Brodrią (w zasadzie od początku) polegały na tym, że ktoś mnie zapraszał czy wręcz prosił o jakąś pomoc, a następnie albo "walił focha", albo wręcz bez nijakiej prowokacji z mojej strony zaczynał zachowywać się wrogo z powodów z zasadzie niezrozumiałych lub wręcz bez powodu.
Trochę się w Brodrii pozmieniało i mam nadzieję, że podobne sytuacje nie będą już miały więcej miejsca.
Ja mam taką nadzieję, że ten szczyt to będzie coś więcej niż rozmowy bialeńsko-brodryjskie.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Też mam taką nadzieję, ale co ja mogę, panie.
No już zaprosiłeś ludzi różnych.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Dwa komunikaty:

1) w czasie szczytu w Broskwie padła propozycja nadrobienia pewnej kwestii mianowicie włączenia Bialenii w skład Wspólnoty Nordackiej - jako prezydent wyraziłem zainteresowanie i wstępnie także gotowość do akcesu;
2) w ZSKHiW za chwilę ukonstytuuje się nowy rząd, w ramach którego mam zostać osobą odpowiedzialną za całość spraw międzynarodowych, co znacznie uprości kwestię odnowienia traktatu. Będę zatem proponował po prostu ponowne zawarcie umowy z roku 2016, ale rzecz jasna możemy wprowadzić do niej pewne poprawki. Jeżeli macie jakieś sugestie to jestem otwarty. Będę też sugerował takie rozwiązanie, aby ze strony bialeńskiej traktat podpisał Wiceprezydent, a jeżeli chodzi o stronę hirschbersko-weerlandzką to mogę poprosić naszego nowego premiera, Laszka Młynariewa - Premiera Tysiąclecia.
Ametyst Faradobus

Jestem nie na bieżąco, co to Wspólnota Nordacka?
[Obrazek: knK83ML.png]
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB

http://zwiazekwiv.ct8.pl/showthread.php?tid=3350

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości