• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trzy razy system komitetowy!
Drodzy,

Przed chwilą wydałem dwa istotne akty prawne:

1) rozporządzenie ws. zniesienia stanu nadzwyczajnego,
2) rozporządzenie ws. elekcji prezydenckiej.

Mamy już stabilną sytuację i możemy przystąpić do działań zmierzających do naprawy naszego państwa. Ja osobiście nie zamierzam kandydować w nadchodzących wyborach prezydenckich, więc liczę, że ktoś inny będzie chciał mnie zastąpić.

Po wyborze nowego Konduktora przystąpimy do reform. Ja po długim okresie nieobecności przeniosę się w końcu do swojej ukochanego Iwanogrodu, żeby stamtąd sterować rozwojem i zmianami Brodrii. 

W następnych krokach zacieśnimy bialeńsko-brodryjską unię. Aby to się jednak wydarzyło, musi minąć trochę czasu, także przełóżmy nasze rozmowy co do prawa i innych aspektów na przyszłość.
(04-10-2022 21:43)Iwan Pietrow napisał(a): Po wyborze nowego Konduktora przystąpimy do reform. Ja po długim okresie nieobecności przeniosę się w końcu do swojej ukochanego Iwanogrodu, żeby stamtąd sterować rozwojem i zmianami Brodrii.
Zgłaszam się do pomocy! Jak ostatnio byłem w Ordzie, to dotarły do mnie plotki o jakichś niepokojach w Nan Di. Musimy się zorientować, co tam się dzieje i jak trzeba będzie, to zorganizować misję stabilizacyjną. Moi ludzie chętnie trochę poszabrują staną w obronie brodryjskiego imperium.

Co do Bialenii, ja w najbliższych wyborach nie planuję startować, bo muszę najpierw się wdrożyć w nowy rok akademicki w nieistniejącym realu i zorientować się, ile będę miał czasu (pewnie trochę mniej niż w poprzednich latach, ale zobaczymy). Może za 4 miesiące spróbuję swoich sił. Ale nowy konduktor będzie mógł liczyć na moją pomoc.
Po naradzie z Iwanem i Andrzejem zdecydowałem się zaproponować swoją kandydaturę. Szczegóły tutaj: http://spolecznosc.bialenia.org.pl/showt...p?tid=3350
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości