• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pytanie o kwalifikacje
Szanowny Panie (doktorze?),
Chciałbym zapytać o Pańskie kwalifikacje odnośnie udzielania pomocy medycznej i porad lekarskich. Czy skończył Pan jakąś wirtualną uczelnię medyczną? Wiem, że kiedyś taki projekt był prowadzony w Sarmacji, bodajże w Teutonii. 
Jeśli nie, to może warto zająć się tą dziedziną na Uniwersytecie Bialeńskim w Wolnogradzie? Oczywiście będzie to zajęcie dość czasochłonne, ale nigdzie się w końcu nie spieszymy. Byłbym też za tym, żeby tej v-medycyny nie prowadzić w ten sposób, że będziemy kopiować realne choroby, tylko zająć się opisaniem wirtualnych zaburzeń i poszukiwaniem możliwości terapii. Na przykład, realioza jest chorobą przewlekłą i w pełni nie da się jej wyleczyć, ale może v-lekarze powinni opisywać, jak postępować, żeby pomimo tej choroby funkcjonować w społeczeństwie? Kolejną jednostką chorobową mogłoby być "wypalenie mikronacyjne", czyli stan w którym nie mamy ochoty działać w mikronacjach pomimo tego, że moglibyśmy znaleźć czas. W tym przypadku można by kierować pacjentów do sanatoriów. Po samym sobie zauważyłem, że po kilku dniach przerwy od mikronacji już odbudowuje się zapał i chęci do działania. 
Tę propozycję daję pod rozwagę, niekoniecznie do natychmiastowej realizacji, bo wiem, że prowadzi Pan wiele projektów i nie na wszystkie ma czas. Ale może w przyszłości zostanie pan pionierem v-medycyny? Smile
Z wyrazami szacunku,
Precz z oszustami w białych kitlach. Tylko tradycyjni znachorzy i szeptuni!
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
> Precz z oszustami w białych kitlach.

Lekarze to jak wiadomo kapitalistyczna armia zwodząca robotników aby kupowali drogie „leki” od koncernów farmaceutycznych.

U nas w Wandystanie nie ma doktorów. Zamiast tego do osób chorych wysyła się agitatorów, którzy reedukują bakterie i wirusy aby stały się produktywnymi częściami organizmu. Dzięki temu w Wandystanie mamy najzdrowsze społeczeństwo w v-świecie.
Ja Wam mówię, to jest zielarz!
Panie Hewrecie, proszę nie spamować forum, aby sobie nabić posty.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości