• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[OFICJALNE] Wnioski o dzierżawę
Symbolikę gwardii, herby miast... no i poprawię jakościowo sam herb lenna (zachowując Twój pomysł oczywiście).

Znak rozpoznawczy gwardii oczywiście musi zachować kolorystykę herbu wysp, a więc zapewne najlepszym wyjściem będzie kokarda z 2 polami: w środku zielony, na zewnątrz błękit (czyli wyspa na morzu). W zielone pole wpisana będzie żółta gwiazda. Ale to jak będę przy kompie... bo trzeba to wypróbować wizualnie.

Dla gwardii (tej lotniczej) trzeba będzie opracować odpowiednie malowania, a w ogóle na jednej z wysp (tam gdzie nie planowałeś miast) można zrobić bazę lotniczą gwardii. Mam kilka pomysłów, ale to jak wrócę z urlopu...
Proszę o przekazanie mi działki w dzierżawę na dowolnej wyspie.
Ile by kosztowało mnie wydzierżawienie ziemi pod daczę w okolicach Szczytu Faradobusa? Osobiście uważam, że należy mi się za darmo za lata spędzone w służbie Republiki, które przeżyłem w ubóstwie nie bacząc na dobra materialne, gdy przychodziło mi cierpieć za monarchosocjalizm, a przychodziło nie raz i nie dwa!
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Specjalnie dla ciebie 10 BLN miesięcznie.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości