• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wniosek o przywrócenie lenna
Wolnograd, 18 luty 2020 r.

JE Prezydent Republiki Bialeńskiej
Ronon Dex

Wniosek o przywrócenie lenna

Wasza Ekscelencjo Prezydencie, zwracam się z uprzejmym wnioskiem o przywrócenie mojego lenna Wienisławowo. Pamiętam, że składało się z trzech jednostek: Miasta Wienisławowa, Miasta Piusowice oraz Przysiółka Siciny. Niechże powróci na mapy Republiki, tym razem jako Wielkie Kniaźstwo Wienisławowo.

Z rewerencją

Michelangelo kardynał Piccolomini
Czy można prosić o jakieś bliższe dane dotyczące lokalizacji? Nie widzę oczywiście problemu przywróceniem lenna... czy ponownym nadaniem - ale nie mogę go zlokalizować (może dlatego, na razie operuję z telefonu), obawiam się, że mogę tego nie odnaleźć nawrt wieczorem z komputera. Przez pewien czas nie było mnie w RB, jesteśmy na nowym forum, a na starych nie zachowała się dużą część załączników. 

Proszę określić położenie tego lenna... Jeżeli obecnie obszar ten jest wolny to zostanie przywrócone, a jak nie będzie to możliwe to odtworzymy je w innym miejscu.
Pamiętam, że było na dole mapy, gdzieś nad morzem. I nadal prosiłbym, aby nad morzem się ono znajdowało.
Mam problem... przejrzałem nasze stare Forum i nie znajduje lenna o nazwie "Wienisławowo". Mogło powstać w ciemnych czasach "bourbonowskiej Bielenii", ale forum prowadzone przez późniejszych największego zdrajców Narodu Bialeńskiego (którzy próbowali podporządkować Nasz Kraj odwiecznemu wrogowi czyli Sarmacji) nie ma załączników. A do tego właściciele lenn zmieniali personalia... Po prostu nie wiem gdzie miało być czy było w przeszłości to lenno.

Proszę o wskazanie na mapie, gdzie mam umiejscowić lenno i jaki ma ono zajmować obszar. Może też być oczywiście na Anatolii... tam wolnych obszarów jest wiele. Proszę wybrać teren, a ja nadam lenno.
088, 028

Tak, to było wcześniej niż Burboni. Smile
Michelangelo Piccolomini napisał(a):088, 028
Po granicach tego kwadratu? Czy może nieco więcej?
Jeśli dałoby się też 027 i 028 w płaszczyźnie 088 to byłbym szczęśliwy.
Ja jako Carlo Lorenzo de Medici y Zep posiadałem Hrabstwo Genua. Ono też jest do odzyskania?
Widnieje jako żywy nadal Karol Wawrzyniec Medyceusz Zep.
Ale on nie żyje.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości