• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wykaz placówek dyplomatycznych
A co się dzieje w tej Rotrii? Przecież my nie utrzymujemy z tym tworem żadnych stosunków, a już na pewno nie dyplomatycznych. Tego kraju to nawet  na nie ma na liście przez nas uznawanych!

Ja rozumiem jakieś rozszerzenie współpracy międzynarodowej, ale z Rotrią?! Co Wy tam w tym MSZ palicie?
Że co robi? Skoncentruj się proszę na tych placówkach, które już istnieje i nie prowadź dyplomacji na własna rękę bez konsultacji ze mną, Karolem (w przypadku Łotrii), a przede wszystkim z Prezydentką.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Staram się ocieplić stosunku międzynarodowe. Jeżdżę po wszystkich państwach.
Rotia jest mikronacją więc przybyłem i tam.
/-/Thomas von Lisendorff - Dostojewski
carewicz brodryjski 
Grand Lisendorff 
Admirał MW SZ RB 
 Prezes BZS
Selekcjoner reprezentacji Republiki Bialeńskiej 
[Obrazek: AG106.png]
Tym niemniej w zakresie Twoich kompetencji jest opieka nad istniejącymi placówkami, a nie tworzenie nowych.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Zrozumiałem. Nie mniej jestem zwolennikiem ocieplenia stosunków dyplomatycznych z Rotria.
Kurcze, to z Wandystanu też muszę wyjechać, tam też już byłem.
carewicz brodryjski 
Grand Lisendorff 
Admirał MW SZ RB 
 Prezes BZS
Kwestia stosunków z nimi nie leży w gruncie rzeczy w zakresie naszych kompetencji. Kreowanie polityki zagranicznej należy do Prezydentki, a w tym konkretnym przypadku (tj. Rotrii) jej doradcą i wykonawcą jest Minister ds. Trollingu.
Ametyst Faradobus

Ale chyba jesteś w tym odosobniony Thomasie. Jest wiele miejsc gdzie możesz ocieplać stosunki, jednak wszystko ma swoje granice. 

No chyba, że to "ocieplenie" ma polegać na wypalaniu z nich zabobonu gorącym żelazem... Wink Big Grin
A co z Wandystanem?
carewicz brodryjski 
Grand Lisendorff 
Admirał MW SZ RB 
 Prezes BZS
Tam wypadałoby wręcz otworzyć ambasadę, bo gdzieś zaginęła. Tym niemniej traktat jest.
Ametyst Faradobus

> Ja rozumiem jakieś rozszerzenie współpracy międzynarodowej, ale z Rotrią?! Co Wy tam w tym MSZ palicie?

Kadzidło i mirrę.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości