• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
To ja Kapi się nazywam, ja was witam i pozdrawiam ja tych słów ciąż używam !!!
Dzień dobry pozwólcie Państwo że się przedstawię nazywam się Kapi Libertariz i mam 20 lat. Interesuje się animacją (głównie japońską), kinem,polskim dubbingiem, grami wideo itd. Do Bialeni dołaczyłem dzisiaj wsumie może tak pod wpływem impulsu chciałbym tu głównie rozwijać samego siebie, zyskać nowe doświadczenia oraz stać się oddanym członkiem waszej społeczności. Mam nadzieję że poczuje się tutaj tak jakbyśmy byli jedną wielką rodziną, a także że i wy się na mnie nie zawiedzie.
Tytuł wątku ze znanej piosenki ?.
Witaj w Bialenii.
/-/Thomas von Lisendorff - Dostojewski
carewicz brodryjski 
Grand Lisendorff 
Admirał MW SZ RB 
 Prezes BZS
Selekcjoner reprezentacji Republiki Bialeńskiej 
[Obrazek: AG106.png]
Witojcie!

jako adopcyjny ojciec tej rodziny zapraszam do pozostania z nami i oferuję swoją pomoc w wymyśleniu planów na pobyt w Bialenii.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Witaj!

Jeśli to nie tajemnica, to skąd dowiedziałeś się o Bialenii?
O Bialeni dowiedziałem się z Mikropedii, no a pozatym jest to jedno z najpopularniejszych państw wirtualnych w Polsce.
Witam!

Avatarek fajny... zapraszam do wspólnej zabawy.  Smile
Dzięziobry. Widzę, że masz na awatarze flagę Gadsdena, zapytam zatem: czy jesteś zwolennikiem teorii QAnon?

BTW tak z ciekawości: jak trafiłeś na mirkopedię i co cię skłoniło do czytanie tego (w wielu przypadkach) ścieku?

Dasz bór.
"Dzięziobry. Widzę, że masz na awatarze flagę Gadsdena, zapytam zatem: czy jesteś zwolennikiem teorii QAnon?

BTW tak z ciekawości: jak trafiłeś na mirkopedię i co cię skłoniło do czytanie tego (w wielu przypadkach) ścieku?"
___________________________________________________________________________________________________________
Niestety bardzo mi przykro no, ale o tej teorii słyszę pierwszy raz w życiu więc się nie wypowiem.
A jeśli chodzi o drugie pytanie, to na Mikropedię natrafiłem całkowicie przez przypadek przegladając Internet, potem zaś natrafiłem na niej
na artykuł o Bialeni i także obserwowałem różne Mikronację.  Przez co postanowiłem ostatecznie tutaj dołączyć.
Bardzo dobra decyzja. A czym chciałbyś się zająć? Masz jakiś konkretny pomysł?
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości