• 1 głosów - średnia: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kalendarz Urzędniczy
Cytat:Rzeczpospolita Obojga Narodów - @Ronon Dex
Nieakltualne, już dawno temu zrezygnowałem... chyba miał być ktoś inny wyznaczony.
Pawłow był, ale po zrzeczeniu się obywatelstwa z automatu stracił tę funkcję.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
(05-02-2022 18:46)Ametyst Faradobus napisał(a): ...ale po zrzeczeniu się obywatelstwa z automatu stracił tę funkcję.
Co nie oznacza, że "z automatu" mnie to znowu przypisano...
Tak sobie myślę, że my nigdy wszystkich ambasad nie obsadzimy. Może powinniśmy podzielić się (np. ja z Ametystem) krajami bez ambasadorów i działać tam jako chargé d’affaires? Wysyłalibyśmy tam te cotygodniowe flesze wydarzeń i jakieś zaproszenia na inicjatywy bialeńskie i brodryjskie.
Wiesz, możemy tam działać jako członkowie Gabinetu (jako Prezydent, Wiceprezydent, MSZ). Między innymi dlatego - choć niekonsekwentnie - w umowach, które zawieram staram się zawrzeć zapis o możliwości reprezentowania interesów RB bezpośrednio przez głowę państwa lub szefa dyplomacji.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Zwracam dyskretnie uwagę na zdezaktualizowanie się Kalendarza. Jeśli nie ma komu to mogę uzupełnić.
Ametyst Faradobus

Zwracam uwagę na to, że od momentu wyborów Kalendarz pozostaje niezaktualizowany. Mam to załatwić czy ktoś jednak jest chętny?
Ametyst Faradobus

(05-03-2022 09:58)Ametyst Faradobus napisał(a): Zwracam uwagę na to, że od momentu wyborów Kalendarz pozostaje niezaktualizowany. Mam to załatwić czy ktoś jednak jest chętny?
Podobnie jak lista obywateli, którą zadeklarowałem się uaktualnić i moja propozycja jest wciąż aktualna - czekam tylko na zgodę.
@"Iwan Pietrow" weź wyraź zgodę. Inna sprawa, że takie rzeczy jak kalendarz to powinny być z automatu w kompetencji wiceprezydenta.
Ametyst Faradobus

Uzupełniłem. Przy okazji dwie uwagi:

1. Minęła kadencja @"Iwan Pietrow" jako szefa policji;
2. Sugeruję ograniczenie listy państw do obsadzenia do tych, z którymi mamy umowę o utrzymywaniu stosunków.
Ametyst Faradobus

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości