• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Półwysep Lisewski
OK. Ametyście rozumiem... opis geograficzny półwyspu, trochę historii oraz linki do obecnego zagospodarowania - o to chodzi?
Tak, myślę że to też ułatwi "poruszanie się" po Rzeszy. W mojej opinii nie ma sensu tworzyć działów regionów, które są czymś płynnym, a nie administracyjnym, ale jednak istniejącym. Po prostu niech każdy region zostanie mniej lub bardziej ogólnie opisany i w tych opisach od razu będą przekierowania do położonych tam lenn, wolnych miast i innych obiektów. Wprowadziłem coś takiego do opisu Polesia (na dole).
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Ja wiem, że od tego postu minęło trochę czasu - ale chciałbym uzyskać zgodę Lwa na eksperyment... Czyli jeden wspólny dział dla Półwyspu Lisewskiego. Jak się nie sprawdzi to wrócimy do poprzedniego układu.
Próbujcie. W ogóle chodzi mi po głowie taki pomysł, aby lenna i wolne miasta mogły łączyć się w związki ziemskie, ale o tym później.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości