Ankieta: Czy chcesz, żeby odbył się pochód pierwszomajowy?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak
100.00%
3 100.00%
Nie
0%
0 0%
Razem 3 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pochód pierwszomajowy - wątek organizacyjny
Cytat: Ale za to fajnie byłoby zrobić uroczystości na forum, rozłożyć je nawet na cały dzień. Byłaby to okazja do zaproszenia gości zagranicznych i pochwalenia się efektami naszej odbudowy .

Praca w Republice jest wartością nadrzędną a każdy kto w sposób postępowy pragnie współuczestniczyć w jej rozwoju musi być obecny podczas pierwszomajowej uroczystości. Dla przykładu ja sam z dumnie wypiętą piersią wysunę się na czoło pochodu, dzierżąc w ręku sztandar. Powiedz Andrzeju, bo wiesz najlepiej: Czy ludzie pracy poproszą mnie o przemówienie ?

Cytat:Pochód pierwszomajowy? Widzę że od czasu kiedy działałam z tow. Swarzewskim w jednej mikronacji nic się nie zmieniło i z niego nadal jest dobry bolszewik.

Wybaczcie poufałość, lecz jest to również człowiek zdyscyplinowany, który ma ducha bojowego. A zarazem bolszewicki wzorzec męskości. I tę właśnie cechę pragniemy dzielić z Towarzyszem Swarzewskim.

Cytat:W Wandystanie działam, na zasadzie że jestem prezydentką matronującą ciszy na liście dyskusyjnej.

W Dreamlandzie czasami wyenuncjuję jakieś wypierdy mentalne, choć aktualnie nieczęsto tam zaglądam. No i ostatnio parę wypierdów znalazło się tu w Bialenii. Poza tym nic.

Nie należy rozmieniać swoich talentów na drobne Towarzyszko Polino. Tylko dochowując wierność swojej Ojczyźnie mamy perspektywę na lepsze życie, wiem co mówię gdyż sam nigdy nie wyjeżdżałem z kraju.

Wiadomości w tym wątku
RE: Pochód pierwszomajowy - wątek organizacyjny - przez Janek Sapieha - 02-04-2019 12:04

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości