• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Z. Sprawy organizacyjne Reorganizacja działów
>1. Strefa Fantastyki - ja co prawda od początku nie byłem zainteresowany tą formą działalności, więc mogę tu być mało obiektywny, ale do tej pory dzieje się tam niewiele i trzy działu zgrupowane w jedną kategorię służą de facto jednej osobie. Jeżeli jest wola, aby to utrzymać to ja nie będę naciskał. Może zamiast trzech działów wystarczy poddział w Szpitalu Psychiatrycznym?

Do Psychiatryka.

>2. Dział NUPIA - w sumie to więcej napisaliśmy tam my niż Pel i Apache, którzy wpadli i zniknęli. Teraz te ich działy są takie nieco ni z gruchy ni z pietruchy. Może warto by je czasowo przenieść do archiwum z powiadomieniem zainteresowanych, a w razie potrzeby po prostu je przywrócimy?

Jeszcze trochę zostawić, a jak nic nie będzie, to do archiwum.

>3. Stowarzyszenia - póki co działa jedno. Może połączyć ten dział ze związkami wyznaniowymi albo z partiami?

Połączyć wszystko.

>4. Teraz w gruncie rzeczy sprawa wewnętrzna Rzeszy, ale wolę poruszyć ją tutaj: Iwan i Thomas jako przedstawiciele emigracji brodryjskiej proszą o wydzielenie Anatolii Brodryjskiej, co z jednej strony jest nieco dziwne, bo ona nadal jest po prostu lennem, ale z drugiej strony mamy precedens w postaci Półwyspu Lisewskiego. Moją alternatywną propozycją jest poddział w dziale stowarzyszeń na wzór Stowarzyszenia Inteligencji Suderlandzkiej. Potencjalny rząd emigracyjny Republiki Brodrii będzie w gruncie rzeczy organizacją polityczną działającą w Republice Bialeńskiej.

Nic nie zmieniać.

Wiadomości w tym wątku
Reorganizacja działów - przez Ametyst Faradobus - 30-11-2020 12:39
RE: Reorganizacja działów - przez Janek Sapieha - 30-11-2020 13:25
RE: Reorganizacja działów - przez Ronon Dex - 30-11-2020 19:36
RE: Reorganizacja działów - przez Ronon Dex - 30-11-2020 21:18
RE: Reorganizacja działów - przez Ronon Dex - 30-11-2020 21:37
RE: Reorganizacja działów - przez Ronon Dex - 30-11-2020 22:02
RE: Reorganizacja działów - przez Joahim-von-R - 30-11-2020 23:46
RE: Reorganizacja działów - przez Janek Sapieha - 02-12-2020 12:09
RE: Reorganizacja działów - przez Ronon Dex - 18-12-2020 18:42
RE: Reorganizacja działów - przez Ronon Dex - 20-12-2020 19:47