16-02-2021 02:11
Cytat:Niestety bardzo mi przykro no, ale o tej teorii słyszę pierwszy raz w życiu więc się nie wypowiem.
To akurat Ci się chwali. Nic nie straciłeś.
Cytat:A jeśli chodzi o drugie pytanie, to na Mikropedię natrafiłem całkowicie przez przypadek przegladając Internet, potem zaś natrafiłem na niej
na artykuł o Bialeni i także obserwowałem różne Mikronację. Przez co postanowiłem ostatecznie tutaj dołączyć.
Gratuluję dobrze przeprowadzonych obserwacji i wyboru. Bialenia może nie ma pięknej strony, jest raczej forumnacją, nie mamy fancy giełdy, ćwirka etc. ale za to u nas nie ma tłamszenia, można robić naprawdę co się chce i w jakiej się chce formie. Nie jesteśmy też forum elektroda i nie gromimy nikogo „temat poruszany setki razy, użyj lupy”, bo w mirkonacjach i w Bialenii zwłaszcza trudno mówić o „powtórzeniu” czegoś. Właśnie to jest naszą siłą, że każdy jest niepowtarzalny i podobnie treści, które produkuje. No i nie mamy kijow w dupach, a to jak na mirkoswiat to duży plus.
Z minusów tego v-państwa to mogę wskazać tylko jeden: ten stary zrzęda Medycejski - na niego trzeba uważać.
Cytat:No cóż w realnym świecie który nie istnieje, interesuję się rzeczami związanymi z ogólno pojętą kinematografią, więc tak myślę że mógłbym tworzyć filmy które by przedstawiały i tym samym reklamowały by różne aspekty Republiki Bialeńskiej, a następnie umieszczał bym te filmy na CDA i Youtuba.
Oczywiście też bym robił takie filmy na zlecenie.
To bardzo dobry i ciekawy pomysł! Będziemy musieli o tym bliżej porozmawiać i zastanowić się jak „zagospodarować” takie talenty ;)