08-03-2021 21:49
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-03-2021 21:50 przez Karol Medycejski.)
Miałem napisać tu coś dłuższego, ale Ronon całe szczęście mnie już wyręczył.
To jest bardzo dobry pomysł. Takie retro odwołanie byłoby świetne.
Faktycznie takie cofanie się nie ma chyba sensu. W końcu dewiza "Ani kroku w tył!" wciąż aktualna. Tylko co by tam wtedy zbudować? Czego byśmy potrzebowali przy obecnym poziomie rozwoju? Jakiejś awaryjnej stacji serwisującej na powierzchni tej planety (Pollinu - pozdrawiam Diuka Kościńskiego)?
PS Aha, no i przydałoby się wystrzelić AIDS w Kosmos. Można ją zapakować razem z ks. Piechotą czy jak mu tam teraz.
Cytat:Raczej poszedłbym w kierunku nowych wyzwań czyli jakaś stacja kosmiczna pod egidą Rzeszy, może jakaś baza na Księżycu... mogę zrobić coś w stylu kultowego serialu z lat 70-tych czyli "Kosmos 1999" itp. Może jakieś loty na najbliższe planety itd.
To jest bardzo dobry pomysł. Takie retro odwołanie byłoby świetne.
Cytat:Oczywiście w tym celu jak najbardziej można zbudować kompleks na Anatolii. Ale moim zdaniem jakieś dalsze wyzwania, a nie odtwarzanie tego co już raz było...
Faktycznie takie cofanie się nie ma chyba sensu. W końcu dewiza "Ani kroku w tył!" wciąż aktualna. Tylko co by tam wtedy zbudować? Czego byśmy potrzebowali przy obecnym poziomie rozwoju? Jakiejś awaryjnej stacji serwisującej na powierzchni tej planety (Pollinu - pozdrawiam Diuka Kościńskiego)?
PS Aha, no i przydałoby się wystrzelić AIDS w Kosmos. Można ją zapakować razem z ks. Piechotą czy jak mu tam teraz.