19-05-2019 10:21
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-05-2019 10:22 przez Leszek Ebe-Grüner.)
Dziękuje jakże za ten wykład. Ja mam aż 4 pytania związane z wykładem i ogólnie z Wydziałem Wojskowym Uniwersytetu Wojskowego:
1.Dlaczego nie opisano o wkm-ie?(wielokalibrowym karabinie maszynowym)?
2.Jak wyglądały te pojazdy od strony technicznej(zarówno czołgi, jak i bojowych wozów piechoty)?
3.Czy będzie więcej o historii oręża, przedstawiane w tym tym wydziale wojskowym(ja przyznaje się bardziej od technicznej strony interesowałem się orężem, bo taktyk ze mnie kiepski)?
4.Czy będzie można zdobyć licencjat na tym wydziale wojskowym?
Ponadto chcę pochwalić za opisanie dość szczegółowe plutonów i drużyn, oraz ich zasady działania. Oczywiście czekam na wykłady i liczę że pojawią się też techniczne nowinki!
1.Dlaczego nie opisano o wkm-ie?(wielokalibrowym karabinie maszynowym)?
2.Jak wyglądały te pojazdy od strony technicznej(zarówno czołgi, jak i bojowych wozów piechoty)?
3.Czy będzie więcej o historii oręża, przedstawiane w tym tym wydziale wojskowym(ja przyznaje się bardziej od technicznej strony interesowałem się orężem, bo taktyk ze mnie kiepski)?
4.Czy będzie można zdobyć licencjat na tym wydziale wojskowym?
Ponadto chcę pochwalić za opisanie dość szczegółowe plutonów i drużyn, oraz ich zasady działania. Oczywiście czekam na wykłady i liczę że pojawią się też techniczne nowinki!
Leszek Ebe-Grüner.
-Organizator MW GT AK
-Kierowca Rajdowy Klubu Koriben Automobilë Sammën
-Prezes Xorphia Automobile Racing Club
-Dyrektor Red Star Car Corporation
-Syn Heinza Wernera-Grünera
-Miłośnik Edelweisskich Serów
-Organizator MW GT AK
-Kierowca Rajdowy Klubu Koriben Automobilë Sammën
-Prezes Xorphia Automobile Racing Club
-Dyrektor Red Star Car Corporation
-Syn Heinza Wernera-Grünera