(30-01-2022 20:03)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): W moim wizji Bialenii Północnej jest miejsce na kaddafizm. To mały fragment całego terytorium Bialenii, powinniście jakoś przeboleć, że region ten jest inny od Rzeszy.Ale tutaj nie chodzi o jakiś "ból"... mnie to kompletnie nie przeszkada, wprost przeciwnie - chodzi o to, że przez długi czas nie było chętnych do zabawy w taki system. Jeżeli faktycznie masz zamiar się w to bawić i do tego wciągniesz do tego jeszcze kogoś (praktycznie) to życzę powodzenia i będę kibicował. Mnie chodzi o to, że jeżeli nie ma kompletnie chętnych do tworzenia jakiegoś klimatu (a tak było i jest z obecną DB) to utrzymywanie tego nie ma sensu. Masz jakiś fajny pomysł na ten region, masz szansę na sukces, a nie totalny marazm to super. Uważam po prostu, że "utrzymywanie trupa" jest bez sensu... bo ta cała DB okazała się bez sensu (nikt się w to nie chciał bawić... nawet pomysłodawcy), ale jeśli "trup ożyje" to fajnie i mi to nie przeszkadza. Trzymam kciuki...
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości