• 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bankiet na cześć JKM Arkadiusza Maksymiliana
Dziękuję za zruszające słowa ugułem i za nadane nam ordery. Mam naprawdę szczerą nadzieję, że to będzie początek sensownego dialogu.

(17-12-2022 20:24)Arkadiusz_Maksymilian napisał(a): Nie pamiętam Waszego przyłączenia, Waszej obecności na sarmackich ziemiach i Waszego rozstania z nami.

... i może tu ujął Książę istotę rzeczy. Musicie pamiętać, że ja też jestem konduktorem, który dołączył do Bialenii na długo po Powstaniu Marcowym i który w okresie przynależności do Sarmacji miał dłuższą przerwę od mirkonacji. No ale życzmy sobie, aby nasz entuzjazm podzieliły nasze społeczeństwa.

Po zakończeniu części oficjalnej na podest wkroczyła hirschberska kapela ludowa,
która zagrzała gości do udziału w części tanecznej skoczną muzyką.

PS.

(17-12-2022 20:24)Arkadiusz_Maksymilian napisał(a): bo sarmacki księciunio, odpicowany w satynowy garnitur

Ech, nie znacie dziwactw członków junty rządzącym tym krajem zza zielonego stoliczka...
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]

Wiadomości w tym wątku
RE: Bankiet na cześć JKM Arkadiusz Maksymilian - przez Ametyst Faradobus - 17-12-2022 20:37

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości