• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Przylot Jana III
Cytat:alkoholizm

https://www.youtube.com/watch?v=y1PPOK46R8k
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
W sumie wczorajszy post w tym wątku pisałem po kilku głębszych, no ale żeby od razu tak o alkoholizm posądzać, to szczyt chamstwa.
Ja wczoraj byłem tylko po jednym piwie wypitym razem z rządem na lotnisku.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Tak było. Nie zmyślam.
Ja z kolei byłem w tym czasie w Rotrii i korzystając z nieobecności Gościa osuszyłem mu piwniczkę.

Dziękuję! Siostra Fides nie mogła poradzić sobie z wilgocią w tym miejscu, na pewno jest dumna z Czcigodnego Krewniaka!
Tak, w nagrodę nagotowała mi szpinaku. Wspólnie doszliśmy tez do wniosku, że skoro nie ma już wilgoci, to wino nie może tam dłużej leżeć. Spożytkowałem je zatem do kąpieli i degustacji - w celach ratunkowych oczywiście.

Jestem wielce zdegustowana i zniesmaczona tym, że władze kraju nie podjęły Waszej Najdostojniejszej Eminencji w sposób należyty, racząc Was dyskusją o alkoholizmie, który jak wspomniałam wcześniej trapi Bialenię w stopniu zatrważającym, podobnie jak rozpusta. Dlatego witam osobiście, a jako Tytularna Królowa Bialenii także w imieniu pobożnych, godnie żyjących arystokratycznych obywateli, Waszą Najdostojniejszą Eminencję.<3
Przecież podjęliśmy godnie, alkoholem, chlebem j solą ziemi lennej.
Ametyst Faradobus

Niestety muszę na moment odlecieć do Rotrii. Jak tylko uspokoję sytuację na "wielu polach". Wrócę, nie dokończyłem wszakże koniaczka z Prezydentem.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości