• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Za jakim Bialeńczykiem najbardziej tęsknisz?
> Niech wróci.

Właśnie! Niech wraca! W obliczu planowanych zmian w obszarze administracji terytorialnej istnieje szansa, że będzie mógł odtworzyć Jahołdajewszczyzne. Tongue

Ja to chyba jednak najbardziej tęsknię za Maciejem. Przynajmniej nie trzeba było zastanawiać się kto powinien być Prezesem Policji Krajowej.
(20-02-2022 18:47)Hewret z Gerwenu napisał(a):
(20-02-2022 17:19)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): Coś mu przekazać? Tongue

Niech wróci.

Siemanko Hewret! Siemanko Iwan! Siemanko Przyjaciele! ^^ Chciałbym bardzo, ale chyba już nie potrafię w mikronacje... Sad
Pojedziesz na Kamisę na wczasy to sobie przypomnisz.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Zostaniesz ministrem i już będziesz wiedział jak w mikronacje.
Mówią, że chęci są najważniejsze. Skoro masz chęci to możesz znowu zacząć umieć w mikronacje.
A pamiętacie Marię von Primisz, która piastowała niegdyś stanowisko Prezydenta Republiki Bialeńskiej. Była matką Akrypy, oraz żoną Ivana von Liechtensteina.
Ja to tęsknię za Ivanem, wprowadzał mnie w mikronacje i za AIDS, dobre dramy były, pośmiać się można było, no i bardzo ładne nagłówki do telewizji państwowych można było dawać.
Poza wyżej wymienionymi, brakuje naszych Janków, Kaniewskiego i Sapiehy.

Wszyscy mogliby wrócić, im nas więcej, tym weselej. Wink

Feliksie, nawet jak nie masz czasu na regularną aktywność, odwiedzaj nas czasami i bądź z nami chociaż towarzysko. Wink Nikt nie wymaga od nikogo od razu referatów i siedzenia na forum po 5 godzin dziennie. Big Grin
Bracie, może masz kontakt z naszą babcią, można by zaprosić ją na nowo do Bialenii.
(20-02-2022 19:03)Feliks Spirkin napisał(a):
(20-02-2022 18:47)Hewret z Gerwenu napisał(a):
(20-02-2022 17:19)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): Coś mu przekazać? Tongue

Niech wróci.

Siemanko Hewret! Siemanko Iwan! Siemanko Przyjaciele! ^^ Chciałbym bardzo, ale chyba już nie potrafię w mikronacje... Sad

W końcu się obudziłeś! Jaka okupacja sarmacka? Jaki Burbon? Co tym mówisz? Kurwiu, to czas radykalno-centrowej rewolucji, mamy WRony do obalenia.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości