(02-07-2023 16:36)Joahim-von-R napisał(a): >zagrożenia dla dobra Nordaty i Mikroświata wypływającego z istnienia Garmanii,
Niech mi ktoś wyjaśni, jakie zagrożenie wynika z istnienia kraiku Piechoty który prawdopodobnie i tak padnie zaraz po 15 listopada XD
Każdy twór Piechoty promieniuje i zaraża klonerstwem pobliskie mikronacje.
(02-07-2023 16:53)Piotr Romanow napisał(a): Szanowni Panowie,
Z całym szacunkiem do powstałej tutaj organizacji, której sam byłbym sygnatariuszem. Chciałbym tylko wtrącić swoje 3 słowa jako jeden z Ojców tej wskrzeszanej i umierającej raz za razem Brodrii. Znając Pana Piechotę i jego podejście do mikroświata, które jest nad wyraz bardzo nieodpowiedzialne, mogę tylko rzec, że takie podejście które robimy i tak nie ma sensu. Prędzej czy później Herr Piechota kolejny raz utworzy kolejnego kolona i będzie działał 40-stoma klonami w całym mikroświecie… Każde działania przeciwko niemu nie mają większego celu, bo i tak za moment znudzi mu się to państwo, zostawi to w kącie i pójdzie dalej.
Jeżeli jednak chodzi nam tylko i wyłącznie o akcje czysto roleplayową, to też jestem w stanie podpisać się pod tym Paktem.
Oczywiście, że nie idziemy na wojnę z Piechotą tylko dlatego, że zabawia się w klony na swoim forum (jestem wielkim fanem Grzegorza Stonogi), potrzebowaliśmy po prostu punktu zaczepienia, na którym mogliśmy oprzeć kolejną kampanię w ramach Brodryjskiej Wojny Domowej. Jeśli Nan Di chce się przyłączyć, to jak najbardziej, jeszcze jak, myślę, że znajdzie się jakiś pas terenu np. nad brzegiem oceanu v-kaspijskiego
(03-07-2023 10:38)ʿĀlija zawdżat Akrypa napisał(a): > Spróbujcie tylko, a na was polecą moje pociski balistyczne.
Spróbujcie, a tow. Czerepach kupi parę renderów samolotów od Ronona!
To ja się lepiej już poddam...