• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wielkie cytaty z życia wzięte
Dorośniecie jeszcze kilka lat i Wam się znudzi taka nawalanka w samych siebie. Tak toksycznej społeczności jak Białenia, która średnio raz na miesiąc ma kryzys, a ludzie rzucają obywatelstwami to ja nie widziałem.

Andrzej Fryderyk
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
A skąd to?
A z takiej gunwoburzy jak Biełania wychodziła z S**macji. Polecam.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Sprzeciwiamy się także polityce stosowanej przez wiele państw na zasadzie "przetrwanie jest najważniejsze, nie ważne jakim kosztem", faktem jest, że Polin nie jest w najlepszej kondycji, ale to nie powód, aby opuszczać gardę, ponieważ w każdym momencie może się ta sytuacja zmieniać, a Ci którzy nie mieli wystarczająco siły okazali się słabymi, dlatego ludzie nie postanowili przyjść do nich, a przyszli do prawdziwych mocarstw.
- Baba Wanga, Przepowiednie dla mikroświata.
W ogóle Baba Wanga ma fajne i znaczące przepowiednie dla świata. Może też jej przepowiednie coś znaczą dla mikroświata
Na pewno bardzo ciekawa postać, ale czytałem o różnych kontrowersjach dotyczących jej rzeczywistej skuteczności.
Mój znajomy nocował kiedyś na Kamczatce u alkoholika, który był wielkim fanem Baby Wangi. Oglądanie jej i picie wódki albo spirytusu były sensem jego życia.
Ametyst Faradobus

Z brodryjskiego forum:

"Dziś oczywiste wydaje się, że zarówno Grutin jak i Aleksandra Dostojewska współpracują. Nie dziwi to nikogo, chociaż jeden jest najszczerszym zwolennikiem republiki (w jego wydaniu, czyli dyktatury klonów), a druga – monarchii (w jej wydaniu, dyktatury flejmu). Ten kto pamięta wyczyny Kitlera i de la Łatki sam zdziwi się tym, jak niestabilni są w porównaniu do wyżej wymienionych".

Jan Lubomirski-Dostojewski, 2015.
Mądry cytat.
Cytat:Pewnie sobie uświadamiasz, że za dużo siedzisz przed komputerem i przez to nie możesz znaleźć sobie mądrej dziewczyny.
@'Hewret z Gerwenu' o tragizmie wieczornych myśli Andrzeja Płatonowicza Ordyńskiego.

Cytat:Hey! Jestem prezydentem 3 największej mikronacji w Polsce. Pokazać ci jak działa swarzyzm?

@'Feliks Spirkin' o tragizmie wieczornych myśli Andrzeja Płatonowicza Ordyńskiego.

Przekopiowane ze wzmiankowanego w pierwszym poście wątku. Już nie pamiętam co to były za tragiczne myśli.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości